17-24 Haziran haftalık burç yorumları / İkizler hareketli bir döneme giriyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Aklınıza gelen yenilikçi bir düşünce ve çözümsel yaklaşımla aile ve evinize yönelik sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Bazılarınızın aile büyüklerinin zayıflıkları sizin farklı yaklaşımınız sonucu halledilebilir. Parasal konularda avantajlı olacağınız bu dönem evinize yeni bir şeyler almak için masraf yapabilirsiniz. İlişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşıyorsunuz. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Dış görünüşünüze bu aralar fazla önem veriyorsunuz. Yeni kıyafetler alabilir, fiziksel görünümünüz için para harcayabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeş ve akrabalarınızla geziler ve organizasyonlarda bir araya gelebilirsiniz. Parasal konularda ve ticari yazışmalarda avantajlı olacağınız bu dönem, ani gelen çözümsel fikirler sayesinde günlük rutininizi yenileyebilirsiniz. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Hareketli bol koşuşturmalı bir dönemdesiniz. Yazışmalar, telefon trafiği derken iletişim ağınızda da yoğun bir gündeminiz olabilir. Sosyal hayatınıza yönelik ani gelişmeler, yeni üyelikler ve yeni tanışmalar getirebilir. Heyecanını kaybetmiş aşk ilişkinizde hareketli günler yeniden gelebilir. Bir kulübe üye olabilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Duygusal iniş çıkışlarınız fiziksel dengenizi bozmuş olabilir. Hem aşırı enerjik hem de çok yorgun hissedebilirsiniz. Kendinizi yormadan ama spordan da vazgeçmeden hareket etmelisiniz. Meslek yaşamınızda yeni bir gelişmeyle evdeki ve ailenizdeki dengeler değişebilir. Yeni bir kariyer planı yapabilirsiniz. Ailenizin desteğini almak mutlu edebilir. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Hayata bakış açınızı, yaşam felsefenizi değiştirdiğiniz bu dönem, ani bir kararla yurt dışı planı yapabilirsiniz. Satış, pazarlama, medya ve reklam alanlarında rakiplerinizin önüne geçmek için yeni gelişmeleri mesleğinize yansıtarak avantajlı olabilirsiniz. Yakınlarınızdan gelen işbirliği sizi motive ediyor. Uzmanlaştığınız bir konuda artık eğitim verebilirsiniz. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Kariyer ve meslek yaşamınıza yönelik sorunlar pratik ve hızlı çözümlerle bir bir uzaklaşıyor. Odağınız bu ara mesleğinizde. Kendinizi doğru ve akıcı olarak ifade edeceğiniz bu dönem, otorite figürleriyle inatlaşmayın. Parasal konularda yaşanacak olumlu gelişmeler olası parasal krizleri bir nebze olsun yumuşatabilir. Eşiniz finans sorununu yeni bir atılımla çözebilir. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

İyi ve bereketli bir haftaya başlıyorsunuz. Bazı ani gelişmeler fırsatların kaçmasına neden olabilir bu yüzden farkındalığınızı yüksek tutmalısınız. İlişkilerinizde karşı tarafın hareketleri size anlamsız gelebilir. Partnerinizin bu yeni yaklaşımı ilişkinizdeki dengeleri değiştirebilir. Meslek hayatınızda kıskanç rakiplerinizin duygusal zaaflarına yenilmeyin. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Evlilik ya da ortaklığınızda daha uyumlu ve anlaşma içinde olacağınız bir dönemdesiniz. Ortağınız sayesinde yapacağınız işlerde para kazanabilirsiniz. Yeni bir ortaklık düşünüyorsanız uygun bir dönemdesiniz. Bekar olanlar istikrarlı ve sadık bir partnerle tanışabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorunlar seyahat etmenize neden olabilir. Yolculuklarda dalgınlıklara dikkat. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

İkili ilişkileriniz ya da ortaklıklarınızla ilgili konular aydınlanıyor. Etrafınızdaki genç beyinler, çözüm önerileriyle size ışık tutuyor olabilir. Evliyseniz bu ara eşinizle laf düellosuna girmeyin, kaybedersiniz. Yaratıcılığınız üst seviyede olacağından geliştirdiğiniz bir fikir, proje, yazı, resim ya da hobiniz sosyal çevrenizin dikkatini çekebilir. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

İlişkilerinizdeki gerginlikler biraz daha devam edebilir. Partnerinizin kıskanç ve sahiplenici tavrı biraz canınızı sıkabilir. Sanki siz saldırıyor o da savunma yapıyor gibi. Sakinliğinizi korumanız bu ara önemli. Zira yuvada çıkacak ani bir gerginlik özgürlük damarınızı tetikleyerek bir anda bağları kopartmanıza neden olabilir. Çocuğunuzla aranız gayet iyi gidiyor. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat)

İlişkinizde inatçı ve sabit olmaktan vazgeçmeli ve partnerinizi dinlemelisiniz. Kariyer ve meslek yaşamınızdaki gelişmeler statü ve parasal anlamda sizden yana. Öne çıkmanız ve adınızdan bahsettirmeniz an meselesi. Rakiplerinizin önüne ancak yenilikçi bir yaklaşımla geçebilirsiniz. Hızlandırılmış eğitimler bu ara size göre. Kısa seyahatler artabilir.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Eş ya da ortağınızın aile ve evindeki sorunlarla uğraşmak sizi yıpratmış olabilir. Ya da bu sebepten size zaman ayıramıyor olabilir. Parasal konulara çözüm bulmak ve var olan kazancı artırmak için yenilikçi atılımlardan korkmayın. Parasal paylaşımlarınız varsa karşı taraf bu dönem daha avantajlı gibi. Ancak beklemediği bir hamle de sizden gelebilir.