14-21 Nisan haftalık burç yorumları / Akrepler yeni bir döneme giriyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Adeta yeni başlangıçlar zamanı sizin için. Her şeye yeniden başlamak gerek görünüşünüzü gerekse kişiliğinizdeki değiştirmek istediğiniz dokuları ele almak istiyorsunuz. Bu yenilikler aslında biraz da geriden getirdikleriniz olabilir. Ya da bir süredir beklediğiniz şeyler. Kariyer ve meslek yaşamınıza yönelik sorumluluklar artmakta ancak buradaki azim sizi başarıya götürebilir.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Kendinizi fiziksel olarak yenilemek isteyebilirsiniz. İltifatları alıyor ve dikkatleri çekiyorsunuz. Para harcama isteğiniz ön planda özellikle bu ara dışarıda lüks yerlerde yemek yemek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki düşüncelerde bu ara bir yenilenme isteği var. Kendinizi daha çok düşünecek yenilikçi fikirlerin peşinden gidebilirsiniz. Günlük program ritminizi de değiştiriyorsunuz.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Sosyal yaşam ve çevrenizde daha önceden düşünüp yapamadığınız şeyler bu dönem beklemediğiniz hızla gerçekleşebilir. Eski arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Dileğiniz gerçekleşebilir.  Beklemediğiniz kişilerden beklemediğiniz davranışları da görebilirsiniz. Bazılarınız yeni kulüplere üye olurken sosyal projelerde yer alabilirsiniz.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Meslek ve kariyer yaşamınızda bir süredir devam eden ertelenmeler yada aksilikler ani ve beklenmeyen bir hızla düzelmeye başlayabilir. Ancak bu tempoya sanki hazırlıksız gibisiniz. Ve şartlar sizi biraz yorabilir. Aile yaşamınızdaki sorumluluklarda eklenince biraz kişiliğinizden ödün vermek zorunda kalabilirsiniz. İşinizde yeni bir dönem başlıyor.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yaşama bakış açınız ve felsefeniz yenileniyor. Bu noktada yurt dışı konularınız seyahatleriniz ve yabancılarla olan ilişkilerinizde hareket kazanıyor. Hukuksal süreçlerinizde durumlar ve şartlar sizden yana olurken bazılarınız yeni dava açmak isteyebilir. Ticaret hayatınızda bir süredir devam eden aksilikler yavaş yavaş düzelirken beklenmeyen hızda değişimleri de getirebilir.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Bir süredir devam eden ortaklaşa gelirlerinizle ilgili ertelenmeler ve gecikmeler yavaş yavaş düzelmeye başlayacaktır. Üzerinizde kriz yaratan parasal konularda beklenmeyen bir hızda çözülmeye başlayabilir. Bazılarınız eş ya da ortaklarının resmi konulardaki işlerine destek verebilir. Ruhsal olarak kendinizi yenilemeye ve değişime hazırsınız.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

İlişkilerinizde evlilik ve ortaklı konularınızda yeni bir döneme giriyorsunuz. Beklenmeyen hızda ani gelen ya da kişilere hazır olun. Adeta bir temizlik operasyonunda gibisiniz. Ev ve aile yaşamınızdaki artan sorumluluklar üzerinize bir yük gibi gelebilir ve bu durum bağlı olduğunuz kişilerden özellikle size fayda sağlamayanlardan sizi kopartabilir. Hafifliyorsunuz. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

İş ve günlük yaşamınızda yeni bir döneme giriyorsunuz. Değişen günlük koşullar iş yaşamınızı da etkileyecektir. Yeni çalışma arkadaşlarıyla yapacağınız çalışmalarda lider olmaya yeni fikirler üretmeye hazır olun. Sağlığınızla ilgili de durumunuz değişirken kendinizi daha çok düşünmeniz gerektiğini de anlayacaksınız. İlişkilerinizde iyi bir dönemdesiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Aşk yaşamınız ve çocuklarla ilgili konularda yeni bir döneme giriyorsunuz. Çocuklarınızın bireyselliğini kanıtlama çabası sizi memnun ederken varsa sevgiliniz onun da bencilliği aslında beklediğiniz bir gelişme olacaktır. Yaratıcılık kanalınız hayli geniş olduğundan üreteceğiniz her türlü yeni fikir sizi zengin edecek ve dikkatleri üzerinize çekecektir.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Çok yoğun bir tempoda çalışmaya devam ederken üzerinizde birçok sorumluluk da size baskı gibi gelebilir. Bu noktada ev ve aile yaşamınızda yeni kararlar alarak uygulamak isteyeceksiniz. Taşınabilir ev alabilir ya da evinizi yenileyebilirsiniz. Eve ve aileye yönelik masraflar artabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Kardeş ve akrabalarınızla kuracağınız iletişim şekli ya da bu konuda fikirleriniz yenileniyor. Bakış açınızın değişmesi bazı gelişmeleri de getirecektir. Satış pazarlama reklam medya faaliyetlerinize yönelik çalışmalarınızı yenileyebilir ve bu noktada bir süredir devam eden gecikmelerden de kurtulabilirsiniz. Ev yaşamınızda bu ara keyif veren gelişmeler var.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Parasal konularda yeni fikirler içinde olacaksınız. Risk alarak vereceğiniz kararlar beklenmeyen değişiklikleri de getirecektir. Kredi alabilir ev değiştirebilirsiniz. Geçmişten gelen bir arsa ya da toprak konusuyla bir mirasa hak kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler onlarla yapacağınız iletişim keyfinizi yerine getirecektir. Parasal bir kriz çözülüyor.