12-19 Ağustos haftalık burç yorumları / Teraziler yazmanın tam zamanı

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

 

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan)

İş hayatınızda ve gündelik yaşamınızdaki kişilerle bu ara iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Elektronik aletlerinize dikkat edin arızalanabilir. İş arkadaşlarınızla bitmemiş ve eksik kalan işleri yapmanın onları bitirmenin zamanıdır. Eski iş ya da okul arkadaşlarınızdan haber alabilir onlarla görüşebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs)

Çocuklarınız ya da sevgilinizle eski konular tekrar gündeme gelebilir. Parasal konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.   Ödenmemiş ya da atlanmış bir borç gündeme gelebilir. Size ödenmeyen bir borcu ise tahsil edebilirsiniz. Bazı ticari yazışmalarınızdan sonuç alamadıysanız bu ara haberler gelebilir. Satılamayan eviniz alıcı bulabilir. Eski sevgiliniz arayabilir.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran)

Haftaya biraz enerjisiz başlayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle iletişim kurmakta zorlanabilir ve sıkıntı yaşayabilirsiniz. Özellikle ev ve ailenizle, toplumsal imajınızla ilgili bir süredir devam eden belirsizlikleriniz varsa onları netliğe kavuşturmak için doğru bir zaman. Ertelediğiniz girişimler için adım atabilirsiniz.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz)
Kardeşlerinizle iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Bir konuda sanki kim daha çok emek verdi tartışması yaşayacaksınız. Eski okul arkadaşlarınızdan haber alabilir yeniden bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Yurtdışıyla bağlantılı bir durum uzun zamandır belirsizse bu ara netlik kazanacak. Trafikte dikkatli olmanızda yarar var. Aracınızın kontrollerini yaptırın.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)
Ödenmeyen borçlar beklediğiniz paralar varsa bu ara tahsilatını yapabilirsiniz. Beklediğiniz bir krediden onay gelebilir. Ancak parasal konularla ilgili yazışmaları ticari anlaşmaları bu ara iki kez gözden geçirin atladığınız unuttuğunuz bir şey olabilir. Bu noktada emaillerini kontrol edin. Bazı parasal krizler belirsizlik yaşamanıza neden olabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül)
Kendinizi enerjisiz ve moralsiz hissedebilirsiniz. Sanki düz yolda geri gidiyormuş gibi. Şu ara her şeyi geriye dönük sindirmenin zamanıdır. Bitmeyen işleri tamamlayın. Günlük yaşamınızı daha efektif hale getirmek için programlayın.  Bir türlü bitmeyen ama ileride gidemeyen bir ilişkiniz varsa bu ara ona yön verebilir yeniden konuşabilirsiniz.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim)
Bilinçaltınız geriye dönük çalışmaya başlayabilir. Tüm eski konular eski hayalleriniz adeta canlanarak sizle konuşabilir. Bu ara en iyi şey yazmak. Eğer bir yazarsanız yada kitap yazmak istiyorsanız tam zamanı. Başarılı olabilirsiniz. Düşüncelerinizi eski takıntı ve korkuları yazarak deşifre edebilir ve şifalanabilirsiniz. Sizden saklananlar ortaya çıkacaktır.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım)
Sosyal çevrenizde arkadaş gruplarınızda bazı iletişim kaynaklı duraklamalar yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bir grup projesi üzerinde çalışıyorsanız sanki kim daha çok emek verdi tartışması çıkabilir. Epeydir uzak kaldığınız arkadaşlarınızla haberleşip bir araya gelebilirsiniz. Çocuğunuz ya da sevgiliniz kafanızı karıştırabilir. Biten bir üyeliği yenileyebilirsiniz.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık)
Partner yada ortağınızın bu ara hayatındaki karışıklıklar iletişim problemleri yaşamınıza neden olabilir. Kariyer ve meslek yaşamınızda beklediğiniz ve emek verdiğiniz konularda şimdi yöneticilerinizle konuşmanın zamanı. Hayatınızda bir süredir beklettiğiniz atılımlar için başlama zamanıdır. Annenizin sağlığına dikkat edin.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak)
Ticaret yapıyorsanız bazı yazışmalara bu ara dikkat edin. Hukuksal süreçler içindeyseniz davalar uzayabilir. Seyahatlerinizde vize bilet konularında problemler yaşayabilirsiniz. Valiziniz başka yerden çıkabilir. Yaşam felsefenizi bilginizi yeniden sorgulayacağınız ve içsel anlamda inançlarınızı sorgulayacağınız bu dönem, yarım kalmış
bir eğitimi bitirebilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat)
Bir süredir resmi kurumlardan para nafaka miras vergi kredi gibi konularda beklediğiniz durumlar varsa şu ara bunlardan haberler çıkabilir. Eş yada ortağınızın bu alandaki konularında bir tutukluk ve gecikme olması sizin de ruhsal anlamda sıkılmanıza neden olabilir. Eski kriz yaratan konuları yeniden masaya yatırarak çözümleyebilirsiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  
Her türlü ikili ilişkinizde adeta geriye sayım dönemi. Karşınızdaki kişilerde  iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ancak zaten bir sıkıntı yada probleminiz varsa da bu dönem onu çözebilirsiniz. Ancak kendinizi tam olarak ifade edemeyebilir ve karşı taraftan ne beklediğinizin yada ne istediğinizin de farkına varamayabilirsiniz. Niyetiniz olan danışmanlığı almalısınız.