11-18 Şubat haftalık burç yorumları / Aslanlar ilişkilerini sorgulayacak

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Yalnızsanız, güçlü bir aşk kapıda. Bu kişi, biraz da çocuk ruhlu ve eğlenceli seven biri olabilir. Devam eden ilişkinizde, evlilik kararı alabileceğiniz gibi bir anda ayrılmaya da karar verebilirsiniz. Bebek isteyen Koç’lar sürpriz hamilelik 

olabilir. Bazılarınız için yaratıcılık geliştirdiği alanda tanınma ve ün gelebilir. Spora başlayabilirsiniz.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Evde ve ailenizle eğlenceli zaman geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Bu süreçte aile içinde sanki bazı hazırlıklar da var. Evde artan iş yükü nedeniyle kariyer hayatında zorlanmalar yaşayabilirler. Aile ve mesleğiniz arasında kalacağınız 

durumlar olabilir. Sıra dışı fikirler işinize yarayacaktır. Sıra dışı yaklaşımlar ve kararlar size iyi gelecek.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Yakın çevreniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizde. Kısa yolculuklar, artan iletişim trafiğiniz içinde, yakınlarınızla da zaman geçirmek size iyi gelecektir. Mesleğinizde öne çıkmak için farklı yollar deneyecek ve yurtdışı alanlarını zorlayacaksınız. Ertelenen hukuksal konular aydınlanacak. Sıra dışı pazarlama stratejileri işinize yarayacak.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Parasal konular bu hafta sizin için çok önemli olabilir. Kazançlarınızda artış söz konusu. Tanınmış ve ünlü birinden destek ya da iş teklifi alabilirsiniz. Bazı geriye dönük borçları kapatmanın bir yolunu bulacaksınız. Yeni ve farklı iş tekliflerini değerlendirmek için çaba göstereceksiniz. Kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Burcunuzda gerçekleşen Ay tutulmasıyla hayatınıza ciddi bir reset atacak ve birçok şeyi yenilemek isteyeceksiniz. Bu anlamda göksel enerjiler sizin yanınızda. Yapmak istediğiniz ne varsa adım atabilirsiniz. İlişkilerinizde tam olarak ne 

istediğinizi sorgulayın ya “tamam” ya “devam” deyin. Yeni bir diyet ya da egzersize başlayabilirsiniz. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Bir hazırlık dönemindesiniz. Bilinçaltınızda adeta bir volkan var ve bir süre sonra patlayacak. Ancak 

bu olumlu bir patlama. Bir süredir geride kaldınız şimdi birikim ve deneyimleri gösterme ve öne çıkma zamanı. Düşünceleriniz yenileniyor. Günlük yaşamınızdaki yoğunluk, ruhsal açıdan da sizi sıkabilir. Meditasyon, doğa yürüyüşü bu ara size iyi gelir. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızla bazı davetlere katılabilirsiniz. Eğlenceli bir dönemde olacaksınız. Yalnızsanız bu ortamlarda tanışacağınız birileriyle ilginç yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. Bebek isteyenler sürpriz haberler alabilirsiniz. Bazı çalışmalarınız ve projeleriniz sosyal çevrenizde ses getirebilir ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Kariyer hayatınız ve meslek yaşamınızda öne çıkmanız ve herkesin sizden bahsetmesi an meselesi. Başarılarınız ve yaptığınız çalışmalarla tanınma şansınız artıyor. Yanı sıra bu durum aile içinde bazı sıkıntıları da beraberinde getirebilir. Yoğunluk sevdiklerinize zaman ayırmanızı zorlaştırabilir. Toplumsal imajınız bu 
dönem sizin için çok önemli.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Ani bir kararla yurt dışına gidebilirsiniz. İşinizle ilgili ya da eğitim amaçlı bir süre orada kalabilirsiniz. Mesleğinizde satış pazarlama reklam ve internet alanlarında tanınmak için yaptığınız çalışmalarınız dikkat çekerek size başarı getirebilir. Hukuksal süreç içinde olanlar, ya dava lehinize sonuçlanıyor ya da devam eden süreçte olumlu gelişmeler olacak.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Hayatınızdaki bazı finansal krizler çözülmek üzere aydınlanacak. Bazılarınız eşleriyle ilgili vergi, nafaka, miras ya da kredi gibi alanlarda ki sorunları farklı bir yaklaşımla çözebilir. Yanı sıra, hem gelir hem de gider durumunuza ait sıkıntılı bir dönemi kapatıyorsunuz. Bakış açınızda ciddi bir dönüşüm olacak ve bu size iyi gelecek. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Evlilik ortaklık ya da ilişkileriniz bu hafta çok hareketli olacak. Yeni başlangıçlar, yol ayrımları arenası da diyebiliriz. Bazılarınızı evliliğe taşıyacak ilişkiler, bazılarınız için boşanmaları da beraberinde getirebilir. Yanı sıra, çevrenizdeki herkesin gerçek yüzünü göreceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Yalnızsanız parlak bir aday her an kapınızı çalabilir. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Günlük yaşam rutininizde ani değişiklikler ve hareketlilik söz konusu. Bazılarınız çalışma arkadaşlarıyla yol ayrımlarına gidebilir. Bazılarınız için işinde başarıyla öne çıkma zamanı olacaktır. Artan program yükünüz sağlığınızı zorlayabilir. Uykunuza ve temponuza dikkat edin. Kendinize iyi gelecek aktiviteler yaratın. Evcil hayvan besleyebilirsiniz.