11-18 Mart haftalık burç yorumları / Yengeçler sosyal çevreniz canlanıyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Enerji ve motivasyonunuz bu hafta parasal konularınızda olacak. Daha çok kazanmak için mücadele edebilirsiniz. Bu noktada dikkat edin elinizden çıkan hesapta olmayan paralar da canınızı sıkabilir. Aynı zamanda iştah dengenizi koruyun. Çünkü damak zevkiniz yükselebilir. Kendinize verdiğiniz değer duygunuz 

ve sahip olduklarınızı yeniden gözden geçireceksiniz. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Bir süredir enerjisiz ve yorgun hissediyor olabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla daha enerjik ve atılgan olacaksınız. Bazılarınız ara verdiği spor aktivitelerine başlarken bazılarınız bu anlamda yeni başlangıçlar yapabilir. Ayrıca gergin ve öfkeli davranışlarınız yüzünden çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz. Fazla olan enerjiyi dengelemenin en iyi yolu egzersiz yapmaktır. 

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Enerjiniz bu hafta içe dönebilir. Kendinizi yorgun ve moralsiz hissedebilirsiniz. Bir süredir hareketli olan sosyal çevrenizden sıkılarak daha çok izole olmak ve kendinizle kalmak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Bu ara geçmişe giderek yaptıklarınız ya da yapmadıklarınız için içsel öfke biriktirebilirsiniz. Bundan sakının ve geçmişi geçmişte bırakın. Yeni dönem başlıyor. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Sosyal çevreniz canlanıyor ve hareketleniyor. Bazı keyifli organizasyon ve davetlerde yer alabilir enerjinizi bu alanda kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda bazı mücadele gerektiren durumlar olabilir ve canınız sıkılabilir. Hedefleriniz için yeni stratejiler belirleyecek ve yeni kararlar alacaksınız. Belki de bu kez ilk kez kendi keyfinizi düşüneceksiniz. 

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Bu hafta, kariyer ve meslek yaşamınıza yönelik mücadele içinde olabilir ve enerjinizi bu alanda harcayabilirsiniz. Yeni kararlar ve yeni atılımlar söz konusu olsa da, yine de biraz ağırdan almak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi zorlayabilir. 

Yönetici ya da otorite figürleriyle zıtlaşmamaya kararlarda ters noktalara gitmemeye özen gösterin.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Bakış açınız ve hayat felsefeniz değişmeye başlıyor ve bu noktada yeni kararlar alabilir yani eylemler yapabilirsiniz. Yurtdışı konularınız yabancılarla olan iletişiminiz canlanıyor. Seyahat yapabilir, hukuksal süreçlerde hareketlilik yaşayabilirsiniz. İnternet, basın, yayın, medya web sitesi gibi konularda 

atacağınız adımlar sizi daha üst noktalara taşıyacaktır. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Parasal krizleri çözmek için yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak bu noktada farkındalık geliştirmelisiniz. Bazılarınız ortaklaşa gelirleriyle ilgili yeni adımlar atmak isteyebilir. Eşinizin vergi, nafaka ve miras gibi konularında ondan gelecek teklifler yeni kararlar almanıza sebep olabilir. Hayatı ruhsal olarak anlamlandırma çabanız içsel huzursuzluklara taşıyabilir sizi. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

İkili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve çevrenizde olan kişilerle mücadeleci bir haftaya girebilirsiniz. İlişkilerinizde agresyon 

yükselebilir ve tartışmalar yaşanabilir. Bu noktada öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeni ilişkiler başlayacağı gibi, sürüncemede olan ilişkilerde sonlandırma enerjileri de yüksek. Yalnızsanız, sadık bir partner gelebilir. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Yaşamınız hareketleniyor. İş hayatınızda ve belki çalışma arkadaşlarınızla aranızda mücadele gerektiren durumlar olabilir. Bazılarınız bu anlamda öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınıza yönelik yeni kararlar da alabilirsiniz. Ufak tefek kaza risklerine ve bilinçaltı sıkıntılı düşüncelere dikkat edin. Sağlığınıza yönelik bazı kontroller yaptırabilirsiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Çocuklarınızla ve sevgilinizle ilgili konular bu hafta hareketleniyor. Yalnızsanız biriyle tanışabilirsiniz. Sevgiliniz ya da çocuklarınızla aranızda mücadele gerektiren konularda öfkeli olmamaya özen gösterin. Bazılarınız yaratıcılık gerektiren bir konuya adım atarak önemli bir zaman dilimini başlatabilir. Yanı sıra, çocuklarınızla eğlenceli programlar yapabilirsiniz. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Ev ve aile konularınız bu hafta hareketleniyor. Bazılarınız eve yönelik tadilat tamirat işlerine başlayabilir bazılarınız aile 
büyükleriyle gerginlik yaşayabilir. Yanı sıra ev içi misafirler fazla olabilir. Tüm bu durumlar çalışıyorsanız sizi zorlayabilir ve mücadele etmeniz gerekebilir. Ev içinde ufak kaza risklerine karşı dikkatli olun.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla iletişim ve görüşme trafiğiniz, kısa  seyahatler ve trafikte geçireceğiniz zaman artabilir. Bazılarınız eğitimler ve internet alanlarında hareketli bir dönem yaşayabilir. Mesleğinize yönelik satış pazarlama konularında yeni kararlar alabilir bu alanlara para harcayabilirsiniz. Yakınlarınızın ilgisi sizi memnun edecektir.