11-18 Ağustos haftalık burç yorumları / Terazilerde beklenen arzular gerçekleşecek

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Yaşam enerjiniz geçici bir süreliğine düşük olsa da, içe dönüp yaşamdan ne istiyorum ve kendimden ne bekliyorum diye sorduğunuz anda tekrar yükselecektir. Bu dönem aşk yaşamınız ve çocuklarla ilgili olan konularda hareketlilik olabilir. Bebek isteyenler hamile kalabilir. Yenilikler için hedeflediğiniz konularda bazı şeyleri geride bırakmalısınız. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Aile konularında kadersel yenilenmeler olmaya başlayabilir. Taşınmak geçici bir süreliğine başka bir yere yerleşmek ev almak yada satmak veya aile üyelerinin hayatındaki radikal değişimlerle meşgul olmak hep bu dönemin getirileri olabilir. Bazılarınız için emekliye ayrılma yada işi bırakmak zamanı. Çocukluk travmalarınızı temizlemeniz için de iyi bir dönem.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Düşünme ve iletişim şeklinizde radikal değişikliklerin olmasına hazırlanın. Kendinize ne istiyorum diye sormayı öğrenip aldığınız cevap neticesinde yakınlarınız kardeş ve akrabalarınızla ilgili de tutumunuz da değişimler olacaktır. Satış pazarlama veya sosyal medya tarafından yaptığınız çalışmalardan alacağınız ses büyük ve gösterişli olabilir. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Parasal konulardaki tıkanıklıkların sebebinin farkına varıyorsunuz. Parayı hak ettiğinize inanmalı ve kazandığınız parayı kendi zevkiniz ya da lüks tüketim içinde kullanacağınızı bilmelisiniz. Beklediğiniz o ev satılabilir yada o evi alabilirsiniz. Bazılarınız ünlü birilerine ya da onlarla yapacakları işlerden para kazanabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yaşamınızda neyi geride bırakmak istiyorsunuz ? Kimleri hayatınızdan çıkaracaksınız ? Bu dönem bunların kararını geriye çekilip net bir şeklide vereceksiniz. Kendiniz için kuşkusuz en doğru kararı vereceksiniz. İçiniz rahat olsun. Yaşamınızdaki yeniliklere yer açmak için eskide ki bazı kişileri yada konuları da geride bırakıyorsunuz. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Bir süredir bilinçaltınızda uğraştığınız eski olumsuz kayıtların temizlendiğini artık daha rahat görecek ve yaptıklarınızın karşılığını alacaksınız. Sanki sistem sizi sahneye hazırlıyor gibi. Geriye çekilmiş kontrolsüz gibi hissetseniz de aslında hazırlanıyorsunuz. Ve dönüşünüz muhteşem olacak. Gizli aşklar bu dönem alevlenebilir. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Dikkatleri toplamaya aşk dolu günler yaşamaya hazır mısınız? Bir çoğunuz için eğlence gezme ve keyif zamanı. Sosyal yaşamınızdaki hareketlilik yeni ve ünlü kişilerle tanışmak yaşamınızın rotasını olumlu olarak değiştirecektir. Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri çekecek ve göz kamaştıracaksınız. Çok beklediğiniz bir arzunuz gerçekleşebilir. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Yaşamınıza en tepeden bakarak geldiğin yer bu şimdi ne istiyorsun diye soracağınız bu dönem, cevaplar da açıklayıcı ve net olarak gelecektir. Kariyer yaşamınızda ya da toplumsal imajınızda eğer varsa memnuniyetsizliğiniz geride bırakmanız gerekenleri bırakabilir ve kendiniz için bir seçim yapabilirsiniz. Bazılarınız için tanınma ve ünlü olma potansiyeli olabilir.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

İlişkilerinizle ilgili bir süredir devam eden sınavlarınız neticesinde artık karşınızdaki kişilerle ilgili netlik kazanmış ve bir karar vermiş olmalısınız. Evlenmeye hazır hissetmiyorsanız  artık hissedebilir ayrılmaya karar veremediyseniz de verebilirsiniz. Bu dönem har türlü ilişkinizle  ilgili kadersel ve radikal dönemlerden geçtiğinizi bilmelisiniz.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Günlük yaşamınızda tanışacağınız yada karşılaşacağınız ünlü ve dikkat çekici kişilerden alacağınız iş teklifleri yaşamınızı değiştirebilir. Bazılarınız yaptıkları işlerle liderlik koltuğunu garantileyerek günlük yaşamındaki standartı yükseltebilir. Kalp ve damar sorunlarınız varsa kontrol ettirin. İş arayanlar için harika teklifler gelebilir.