10-17 Şubat haftalık burç yorumları / Boğaların hayalleri gerçekleşiyor

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Bilinçaltınızda hayallerinize kavuşmanızı engelleyecek ne kadar korku endişe varsa bu dönem rahatlıyor ve geleceğe daha umutla ve inançla bakıyorsunuz. Bazılarınız için gizli aşk ya da güçlü platonik aşklar yaşaması söz konusu olurken, sosyal çevreniz bu ara çok hareketlenebilir. Size zarar veren bazı arkadaşlarınız kendiliğinden hayatınızdan çıkabilir.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Enerjiniz sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızda olacaktır. Yeni tanışacağınız kişilerden biriyle yalnızsanız duygu dolu ve romantik bir ilişkiye hazır olun. Meslek ve kariyer yaşamınızda hiç beklemediğiniz gelişmeler olurken hedefinize sıra dışı yollar izleyerek ulaşabilirsiniz. Hayal ettikleriniz belki de her an yanı başınızda olacaktır.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Hukuksal süreçleriniz hızlanıyorDevam eden davalarda eşit dengelerden vaz geçmeniz ve kendinizi de düşünmeniz doğru olacaktır. Meslek yaşamınız ve kariyerinizde keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olabilir, terfi ya da zam alabilirsiniz. Kazançlarınız yüzünüzü güldürecek nitelikte. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Beklediğiniz yurt dışı haberleri geliyor ve deniz aşırı ticaret hayatınız seyahatleriniz de artıyor. Mesleğinizde daha çok tanınmak adını duyurmak için yaptığınız çalışmalar artık size geri dönüş sağlayacaktır. Yalnızsanız aşk bir uzak deniz seyahatinde karşınıza çıkabilir. Satış pazarlama ile ilgili para kazançlarınız da internet yoluyla artış sağlayabilir.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Partner ya da ortağınızın sağlığına dikkat edin. Yanı sıra evlilik ya da ortaklığı olan biriyseniz karşı tarafla ilgili çok ciddi kararlar vermeniz gereken bir süreçte olabilirsiniz. İlişkilerinizde beklenmeyen sürprizli durumlar yaşamanız söz konusu. Belki de uluslararası ya da şehirlerarası ilişkinizi evlilikle taçlandıracaksınız. Eşiniz yoluyla büyük bir para gelebilir.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Devam eden ilişkinizde yada evliliğinizde romantik günlere hazır olun. Evliyseniz karşı taraf sizi duygularıyla mest ederken, devam eden ilişkinizde her an evlilik teklifi alabilirsiniz. İş yaşamınız ya da günlük rutininizde büyük değişimler sizin iç dünyanızda kendinize olan güveninizi de artıracaktır. İş yaptığınız kişilerden ayrılabilir yada yenilik yapabilirsiniz.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

İş arıyorsanız sizi mutlu edecek bir işe girebilir ve hem işi hem de çalışanları çok sevebilirsiniz. Günlük yaşamınızda bir süredir devam eden şanssızlıklar artık bitiyor ufak tefek sürprizler keyfinizi yerine getirecek. Parasal kazancınızda artıyor. Beklemediğiniz sıra dışı ama heyecanlı bir partnerle farklı bir ilişkiye yelken açıyorsunuz. Hamilelik olabilir.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

Aile büyüklerinin sağlığını bu ara kontrol ettirmenizde yarar var. Ev için sanki bir yenilenme olabilir ya da elektronik aletleri yenileyerek para harcayabilirsiniz. Bireysel çalışmaktan çok ekip çalışmasıyla ortaya çıkacağınız bir proje ses getirebilir. Duygusal bir aşk yaşayabilirsiniz üstelik bu aşk yaratıcı enerjinizi de harekete geçirecektir. Çocuklarınızla aranız çok iyi.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

İşinizle ilgili bazı yenilikler gündeme gelebilir. Teknolojiye yatırım yapabilirsiniz ama bu harcama size satış pazarlama ve internet yoluyla para da kazandıracaktır. Yakın çevrenizle bu ara yoğun bir haberleşme içinde olabilirsiniz. Ev alımı satımı işleri gündeme gelirken yuvada sevdiklerinizi ağırlamanın keyfine varacaksınız. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Daha çok kazanç için geleneksel yolu değil artık sıra dışı yöntemleri devreye sokuyorsunuz. Bazılarınız grup çalışması yaparak bir den çok işle uğraşabilir ya da birkaç ortaklı bir iş de olabilir. Kardeş ya da akrabalarınızın söz ya da nişan gibi keyifli organizasyonlarıyla ilgilenebilirsiniz. Kısa eğitimler alabilir ve bu eğitimleri mesleğinize yansıtıp para kazanabilirsiniz.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Hayatınızda büyük değişimler olmaya başladı ve etkileri de devam edecektir. Yer iş değişikliği gibi radikal kararların arifesindesiniz bazılarınız toplumsal imajlarında evlenmek boşanmak gibi gelişmeler yaşarken kendiniz ve hayat felsefenizde de buna bağlı önemli değişiklikler olabilir. Parasal kazançlarınız artıyor. İş arayanlar beklediğiniz iş geliyor.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Bu dönem kendinizi daha güzel hissetmek için para harcayabilirsiniz. Bazılarınız estetik operasyonlar için kolları sıvayacak gibi. Kimileriniz ise güzellik için kozmetik ya da giyim alışverişine çıkabilir. Etrafınızda gözlerin üzerinize çevrileceği bu dönem yalnızsanız bir ilişkiye de başlayabilirsiniz. Düşünceleriniz artık değişiyor daha farklı düşünecek günlük yaşamınızı buna göre programlayacaksınız.