10-17 Mart haftalık burç yorumları / İkizler sosyal yaşamlarına dikkat etsin

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Haftanın en dikkat çeken ve en hareketli burcu sizsiniz. İletişim trafiğiniz artarken dürüst ve dobra yaklaşımınızla herkesi kendinize hayran bırakacaksınız. Güzellik konuları sizin için önem kazanabilir. Fiziksel değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Kardeş yada arkadaşlarınızdan alacağınız minik sürprizler olabilir. Ruhsal anlamda içe yapacağınız yolculuğa hazırlanın. 

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Bilinçaltınızda kendi düşüncelerinizin üzerinizde yaratacağı öz güven duygusu size iyi gelebilir. Hayallerinizdeki atak ve cesur yaklaşımlar belki de bu arzularınıza kavuşmanızı sağlayacaktır. Bazılarınız gizli ilişki yaşayabilir yada birisine karşı platonik bir aşk besleyebilir. Yada birisinden mesaj yoluyla bir aşk itirafı alabilirsiniz. Yalan dolan yapılan işler ortaya çıkabilir.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

Sosyal yaşamınızda yenilikçi kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki iletişimde en önemli özellik dürüst ve dobra yaklaşımlar olacak. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmak onlarla bazı davet ve organizasyonlarda olmak enerjinizi yükseltecektir. Parasal kazançlarınızda dinamik fikirler prim yapacaktır. 

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Meslek ve kariyer yaşamınızda hareketli günler başlıyor. İletişimin bu alanda artacağı bu dönem sizden daha genç yada tecrübesiz kişilerin fikirleri meslek yaşamınızda sizi biraz zorlasa da, yine de onların yenilikçi fikirlerine kulak vermelisiniz.  Bazılarınız çenesiyle para kazanacağı bir dönemden geçebilir.  İkna gücünüz yüksek olacağından bunu lehinize çevirmelisiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Yurtdışı konularınızda hareketlilik başlıyor. Uzak yollara yapacağınız seyahatler, yabancılarla kuracağınız iletişim ağındaki hız artarken bu alanda para kazanmaya başlıyorsunuz. Kitap çıkarabilirsiniz bir yazınızla dikkatleri çekebilirsiniz. Daha önce hiç duyulmamış bir fikri ortaya çıkararak bundan para kazanabilirsiniz. Hukuksal süreçleri başlatmak için doğru bir zaman.

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Kredi almak istiyorsanız yeni çıkan bir uygulamadan yararlanabilirsiniz. Bazı parasal sorunlarınız eş yada ortağınızın yaklaşımıyla çözülebilir. İçsel olarak öteki alem yada gizemli konuları merak edecek ve sorgulayacaksınız. Ancak yeni bilgilerle de aydınlanacaksınız. Risk içeren durumlarda cesaret alacak ve resmi kurumlardaki işlerinizi çözümleyeceksiniz. 

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

İlişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konular canlanıyor. Bu dönem karşı tarafın dürüst ve dobra tutumundan bir hayli etkileneceksiniz. Duygularını net olarak açıklayacaktır partneriniz. Karşı taraf ya da partneriniz sevgisini alışık olmadığınız bir yaklaşımla gösterirken sakın şaşırmayın.  Partner ya da ortağınızın yaklaşımları fikirleri bu dönem bencilce gelebilir size. 

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

İş ve günlük yaşamda yoğun iletişimli günlere hazır olun. Hem işleriniz artarken günlük yaşamda da sağa sola koşturmaya başlıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınız yada evinizdeki yardımcılarınızla daha dolaysız ve net iletişim kurmanın faydasını göreceksiniz. Bu ara ekip olarak değil bireysel çalışacağınız projelerde başarı sağlayabilirsiniz. Yenilikçi yaklaşımlar kazanacaktır.

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Sevgiliniz ya da çocuklarınızla aranızda yoğun geçen bir iletişim trafiği içinde olacaksınız. Öncelikle her ikisiyle de kuracağınız iletişim biçimi her iki taraf içinde dobralık ve dürüstlükten yana olacaktır. Yalnızsanız sizden daha genç biriyle yakınlaşabilirsiniz fikirlerinden çok etkileneceksiniz. Çocuğunuzun geleceği için yepyeni bir yol izlemeye karar verebilirsiniz.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

Ev ve aile yaşamında hem keyif verecek hem de dikkatinizi çekecek yoğun bir döneme hazır olun. Ailenizin gençleriyle kardeş kuzen yada akrabalarla bir arada olabilirsiniz birileri size ziyarete gelebilir. Onlarla iletişim şeklinizde hiç olmadığınız kadar dobra ve dürüst bir tutum izleyeceksiniz. Ev almak yada satmak için yeni bir fikir gelebilir.

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızla ilgili konular hız kazanırken aynı zamanda iletişim trafiğinizde artış olacaktır. Bazılarınız işinde yeni eğitimler almak isterken bazılarınız işi için yeni kısa seyahatler yapacaktır. Yakınlarınızın fikirlerine ihtiyaç duyduğunuzda size ilginç gelen ama yepyeni bakış açılarıyla tanışmaya hazır olun.

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Parasal konularınız bu hafta hareketleniyor. Yeni kazanç imkanları bu alanda yeni fikirler de peşinden gelebilir. Yeni iş fırsatları yada işinizde bazı yenilikler olabilir. Bir şeyleri almak yada satmak konusunda daha önce aklınıza gelmemiş olan bir fikrin peşinden gidebilirsiniz. Finansal alandaki yazışmalarınız ve mail trafiğiniz artacaktır.