10-17 Haziran haftalık burç yorumları / İkizler net karar alacak

OLGU ILGIN

olguilgin@gmail.com

Koç Burcu (21 Mart-19 Nisan) 

Enerjinizi ev ve aile konularına yönlendirebilirsiniz. Aile büyüklerinin sorunlarıyla ilgilenmek ya da evinize yönelik tadilat işleriyle uğraşmanız gerekebilir. Bu noktada ailenizin duygusal sorunları ve alınganlıkları sizi yorabilir. Akademik bir eğitimi bitirebilir, mesleğinize yönelik çalıştığınız bir projenin ortaya çıkmasına sevinebilirsiniz. Seyahatleriniz artıyor.

Boğa Burcu (20 Nisan-20 Mayıs) 

Yakın çevreniz kardeş ve akrabalarınızın bu ara hassas tavırları ve alınganlıklarıyla mücadele etmeniz gerekebilir. Onlarla birlikte kısa geziler yapabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ve güzel hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle parasal konularda talihiniz açılıyor. Dış görünüşünüze önem verecek ve dikkatleri de üstünüze çekeceksiniz. 

Sağlığınızı önemseyin.

İkizler Burcu (21 Mayıs-21 Haziran) 

İlişkilerinizde önemli bir dönemdesiniz. Net kararlar alacak ve uygulayacaksınız. Bazılarınız için keskin yol ayrımları söz konusu. Kendinizi doğru ifade edecek ve sorunlarınızı hızlı ve pratik bir şekilde çözeceksiniz. Parasal konularda daha akışkan ve rahat bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınızla ilgili daha şanslı olacağınız durumlar olabilir.

Yengeç Burcu (22 Haziran-22 Temmuz) 

Haraketli ve eylemsel bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin tuhaf ve anlam veremediğiniz alınganlıklarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Siz de bu dönem kendinizi savunmak zorunda kalacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sonlanmalar ya da arkadaşınızla aranızda sorunlar olabilir. Düşüncelerinizin sizi bunaltmasına izin vermeyin.

Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos) 

Kariyer ve meslek yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi öne çıkartacak ve adınızdan bahsettireceksiniz. Sosyal çevrenizde bilgili ve pratik kişilerin çoğalması yaratıcılığınızı artıracaktır. Haraketli bir dönem yaşayabilirsiniz. Ancak bilinçaltınızdaki öfke enerjisinin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Uykularınız düzensizleşebilir. 

Başak Burcu (23 Ağustos-22 Eylül) 

Kariyer ve meslek yaşamınızda iletişim ağınız artabilir ve siz otorite konumundaki kişilerle bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Yurtdışı ticaret ya da internet yoluyla satış işiniz varsa bu dönem para kazancınız artabilir. Sanat ya da festival ağırlıkta seyahatleriniz olabilir. Taşınma olabilir. Ailenizde sağlık sorunları kariyer yaşamınızı zorlayabilir.

Terazi Burcu (23 Eylül-22 Ekim) 

Meslek yaşamınızda mücadele etmeniz gereken günlerdesiniz. Bazılarınız üstleriyle uğraşmak, bazılarınız bir fikri savunmak zorunda kalabilir. Ancak kendinizi yine de doğru ifade edeceksiniz. Uzak yollarla bağlantılı haberleşmeniz artabilir. Yazarlık işindeyseniz bu dönem yazınız öne çıkabilir. Yakınlarınızdaki kişilerin gerçek yüzlerini göreceksiniz.

Akrep Burcu (23 Ekim-21 Kasım) 

 İlişkilerinizde olumlu günlere hazır olun. Bekarsanız ciddi ilişkiler yaşayabilirsiniz, sorunlu bir evlilik ya da ortaklığınız varsa barışma ve yumuşama olabilir. Parasal konulara dikkat. Ani gelişen bir olay aniden para çıkmasına neden olarak hayatınızda bir kriz oluşturabilir. Satılmayan bir ev ya da arsa gündeme gelebilir. Kredi müracaatınız onaylanabilir. 

Yay Burcu (22 Kasım-21 Aralık) 

Kendinizi sinirli ve gergin hissedebilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşen Dolunay size böyle hissettirebilir. İlişkileriniz ve hayatınıza yönelik ciddi aydınlanmalar yaşayacaksınız. Ancak sağlığınız için olumlu bir dönem. Özellikle günlük hayatınızda şanslı gelişmeler içinde olmak biraz olsun gerginliğinizi azaltacaktır. 

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak) 

İlişkilerinizde mücadele edeceğiniz bir dönemdesiniz. Eş ya da ortağınızın aşırı kıskanç ya da hassas tavırları aranızda gerginlikler oluşmasına neden olabilir. Karşı tarafın zayıf olacağı bu dönem alttan almayı bilin. Kariyer yaşamınızda bazı fırsatlar elde edeceksiniz. Bunlara dikkat edin. Her an aşk kapıyı çalabilir, yalnız Oğlak’lar bir konserde tanışabilirsiniz. 

Kova Burcu (20 Ocak-18 Şubat) 

Günlük ve iş yaşamınızda biraz uğraşacağınız bir dönemdesiniz. Normalden daha fazla efor sarf etmeniz gereken konular olabilir. Bağışıklığınızı güçlendirin ve besin programınızda çok değişiklik yapmayın. Yeni ev alabilir ya da evinizi yeniden dekore edebilirsiniz. Yuvada huzur bulacak ve ev ziyaretlerinden keyif alçaksınız. 

Balık Burcu (19 Şubat-20 Mart)  

Yaşamınızı yeniden tüm çıplaklığıyla gözden geçirecek ve bazı gerçeklerin farkına varacaksınız. Ev ve kariyer yaşamınızla ilgili değiştirmeniz ve kabul etmeniz gerekenler üzerinizde baskı yaratabilir. Ancak aşk yaşamınız hareketli. 

Hem güzel zamanların yanında, sevgilinizin aşırı sahiplenici ve kıskanç tavırları biraz canınızı sıkabilir.