Zafer Bayramı ve cuma mesajları bir arada! Dini, resimli, dualı, bayraklı, Atatürk resimli Cuma mesajları...

Dini, resimli, dualı, bayraklı, Atatürk resimli Cuma mesajları, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın mübarek cuma gününe denk gelmesi nedeni ile yoğun bir şekilde araştırılıyor. Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Bugün dualarında tarihin en büyük kahramanlık destanlarından birini yazan tüm şehitleri da eksik etmek istemeyenler için Zafer Bayramı ve cuma mesajlarını bir arada derledik...

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında, 26 Ağustos 1922'de başlayan ve 30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde Türk ordusu, tarihin en büyük kahramanlık destanlarından birini yazdı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı bugün büyük bir coşku ile kutlanıyor. Zafer Bayramı'nın mübarek cuma gününe denk gelmesi ile de sosyal medya hesaplarından hem Zafer Bayramı hem de cuma mesajlarını birarada yayınlamak isteyenler aramalarını hızlandırdı. İşte dini, resimli, dualı, bayraklı, Atatürk resimli Cuma mesajları...

ZAFER BAYRAMI VE CUMA MESAJLARI BİR ARADA!

Bugün hem Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyor hem de mübarek Cuma gününün bereketini yaşıyoruz. 30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi, zaferle taçlanan destanı temsil ediyor. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, bu büyük zaferin ve özgürlüğün tadını çıkarıyoruz. Bu anlamlı günde, Cuma'nın huzur ve barış getirmesini diliyor, gönüllerimizin arınmasını temenni ediyoruz. Rabbim, dualarımızı kabul eylesin, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Zafer Bayramı'mız ve Cuma'mız mübarek olsun!

Bugün Zafer Bayramı'nı ve mübarek Cuma gününü bir arada yaşıyoruz. 30 Ağustos, milletimizin özgürlüğü için verdiği mücadelenin simgesidir. Bu özel günde, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor ve zaferimizin coşkusunu paylaşıyoruz. Cumanız mübarek, bayramınız kutlu olsun!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ve Cuma'nın huzur dolu atmosferinin bir araya geldiği bu anlamlı günde, milletimizin bağımsızlık mücadelesini ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Cumanız hayırlı olsun, Zafer Bayramı'nız kutlu olsun!

Bugün Zafer Bayramı ve Cuma'nın mübarek birleşimiyle, büyük bir coşku ve huzur içindeyiz. 30 Ağustos'un yüreklerimizdeki anlamını ve tüm kahramanlarımızı anarken, Cumanızın bereketli ve huzurlu geçmesini diliyorum. Bayramınız ve Cuma'nız mübarek olsun!

Zafer Bayramı ve Cuma'nın bir araya geldiği bu anlamlı günde, milletimizin özgürlük mücadelesini gururla hatırlıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyoruz. Cumanız hayırlı, Zafer Bayramı'nız kutlu olsun. Birlik ve beraberlik içinde nice yıllara!

30 Ağustos Zafer Bayramı ve mübarek Cuma günü, milletimizin tarihindeki önemli dönüm noktalarından biridir. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, zaferimizin coşkusunu paylaşırken, Cumanızın huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun!

Bugün hem Zafer Bayramı'nı hem de mübarek Cuma'yı coşku ve huzur içinde yaşıyoruz. 30 Ağustos, özgürlüğümüzün simgesi; Cuma ise ruhumuzu arındıran bir gün. İkisini bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşıyor, dualarımızın kabul olmasını diliyorum. Bayramınız mübarek, Cuma'nız hayırlı olsun!

Zafer Bayramı ve Cuma'nın bir araya geldiği bu özel günde, milletimizin tarihindeki büyük zaferin ve mübarek Cuma'nın manevi güzelliğinin tadını çıkarıyoruz. Aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, dualarımızın kabulünü diliyorum. Cumanız ve Bayramınız kutlu olsun!

Bugün hem Zafer Bayramı'nı hem de mübarek Cuma gününü birlikte kutluyoruz. 30 Ağustos'un anlamı ve Cuma'nın huzuru, bizlere büyük mutluluk getiriyor. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, bu özel günde sizlere sağlık ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum. Bayramınız mübarek olsun!

Zafer Bayramı ve Cuma'nın bir arada olduğu bu güzel günde, milletimizin bağımsızlık mücadelesini ve huzur dolu Cuma'yı coşkuyla kutluyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, hep birlikte barış ve huzur içinde bir yaşam diliyorum. Bayramınız ve Cuma'nız mübarek olsun!

30 Ağustos Zafer Bayramı ve mübarek Cuma'nın anlamlı birleşimini yaşadığımız bu günde, milletimizin kahramanlık destanını gururla hatırlıyor, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Cumanızın huzur ve bereket getirmesini, bayramınızın coşkusunun daim olmasını diliyorum. Mübarek Bayram ve Cuma'nız kutlu olsun!

CUMHURİYET VE CUMA MESAJLARI

Allahım, ezansız ve vatansız bırakma! Hayırlı cumalar!

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

"Allah'ım! İnancımızdan ötürü bizi zillete düşürmeye gayret edenlere fırsat verme. Amin" Hayırlı Cumalar

Allahım niyetimizi, işimizi, yolumuzu, yarınımızı, hayırlı kıl. Bu millete nice 100 yıllar göster inşallah. Hayırlı cumalar!

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gelmiş geçmiş gazilerimizden ahirete intikal etmiş olanlara Cenabı hak rahmet eylesin; hayatta olanlara hayırlı uzun ömürler nasip eylesin. Cumanız mübarek olsun.

Gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere istiklal mücadelesinin bütün önderlerimizin, şehitlerimizin, gazilerimizin, ülkemiz ve milletimiz için mücadele edenlerin ruhlarını şad eyle Allah'ım. Cumhuriyetimizin 100. yılında cumanız mübarek olsun.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 yıl dönümü. Başta Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize, gazilerimize rahmet diliyorum. Hayırlı cumalar

Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyiniz. Bilakis onlar diridirler lakin siz anlayamazsınız. Cumhuriyetimizin 100. yılında vatan uğruna canını hiçe sayan tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Cumanız mübarek olsun.

Bizleri nimetlerine şükreden, takdirine rıza gösteren, belâ ve musibetlere sabreden, korktuklarından emin, umduklarına nail olan bahtiyar kullarından eyle Allah'ım! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!

Allah'ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

"Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür..." (M1976 Müslim, Cum'a, 17) Cumamız mübarek olsun!

DİNİ CUMA MESAJLARI

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

Allah'ım, 'kin, kibir ve kim ne der' hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Cumamız mübarek olsun.

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Allah'ım! Senden bugünün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım musibetin yaşandığı bu günlerde tüm insanlara şifa ve sabır ihsan eyle. Bizleri yeniden Cuma saflarında bir araya getirmeyi nasip eyle. Tüm İslam alemine hayırlı cumalar.