YKS 2024 cevap anahtarı yayında! YKS cevapları sorgulama ekranı

YKS sonuçları 2024 erişime açıldı. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle erişim sağlayabildi. Ardından 2024-YKS Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları da açıklandı. İşte YKS cevapları sorgulama ekranı...

YKS cevapları sogrulama ekranı açıldı. Sınava giren adaylar sorulara verdikleri yanıtlara ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilecek. "Cevap Kâğıdı Görüntüleme" ekranı üzerinden sınavda kullandıkları cevap kâğıdı görüntüsünü, işaretlemelerini, işaretlemelerinin optik okuyucularla okunmasıyla elde edilen cevaplarını ve doğru cevapları görebilecektir. İşte YKS 2024 cevap anahtarı sorgulama ekranı...

YKS 2024 CEVAP ANAHTARI SORGULAMA EKRANI

2024-YKS Cevap Kâğıtları ve Aday Cevapları erişime açıldı. ÖSYM'den yapılan duyuruya göre; 8 Haziran 2024 tarihinde uygulanan 2024-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde uygulanan 2024-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2024-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri, cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen cevapları ve soruların doğru cevapları erişime açıldı.

1 milyon-2 milyon sıralama ile alan bölümler nelerdir? 500-600-700-800-900 bin sıralama ile öğrenci alan bölümler

Sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 16 Temmuz 2024 tarihinde saat 12.10'dan itibaren 10 gün süre verildi.

2024 YKS TERCİH KILAVUZU ne zaman yayınlanacak? YKS tercihler ne zaman?

Adaylar; ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresine T.C. kimlik numarası ve şifresiyle giriş yapıp ilgili sınavı ve "Cevap Kâğıdı Görüntüleme" ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kâğıdı görüntüsünü, işaretlemelerini, işaretlemelerinin optik okuyucularla okunmasıyla elde edilen cevaplarını ve doğru cevapları görebilecektir. Ayrıca adaylar; aday cevaplarının ve cevap anahtarının yayınlandığı form üzerindeki soru numaralarını tıkladıklarında her soru için açılan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabı ile ilgili soruya kendilerinin vermiş olduğu cevabı görebilecektir. Sorular, adayın sınavda kullandığı kitapçığın soru ve seçenek diziliminde görüntülenmektedir. İlgili sayfada adayların testlerdeki toplam doğru, yanlış ve boş cevap sayıları ile birlikte ham puanları da gösterilmektedir.

E-devlet TC ile YKS sonucu öğrenme ekranı! 2024 YKS sonuçları açıklandı!

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

4 yıllık sayısal bölümler sıralamaları: 5-10-20-30-40-50-60-70-80-90 bin sıralama ile alan bölümler hangileri?

YKS baraj puanı 2024 nedir? YKS puanlarınız hesaplanmamıştır ne demek? (YKS kılavuzu 4.2 maddesi)

YKS TABAN PUANLARI VE SIRALAMALARI 2024! 2-4 yıllık bölümlerin taban ve tavan puanları nasıl?

4 yıllık sözel bölüm sıralamaları