MasterChef'te kim kadroya girdi? 12 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef'te ana kadro için savaş başladı. 3'lü elemelerin ardından gelinen bu etapta günün yemeğini ve yaratıcılık yemeğini en iyi şekilde yapan bir yarışmacı ana kadroya girmeye hak kazanıyor. Dün akşam ana kadroya giren ilk isim belli oldu. Peki, MasterChef'te kim kadroya girdi? 12 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?

MasterChef'te ana kadro için elemeler başladı. Her gruptan toplamda 5 yarışmacı alınacak. Bu hafta yarışan grupta isim yazılı ilk önlüğü kimin aldığı, ana kadroya kimin girdiği merak konusu oldu. İzleyiciler "MasterChef'te kim kadroya girdi? 12 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

MASTERCHEF'TE KİM KADROYA GİRDİ?

MasterChef'te tüm yarışmacılara verilen ilk yemek Kilis Tava oldu. 60 dakikanın sonunda, bu yemeği en iyi şekilde yaparak ilk turu geçen isimler Zeynep, Hakan, Şeyhmus, Enes, Bera ve Ümmühan oldu.

YARATICILIK YEMEĞİ ÜRÜNÜ: ORMAN MEYVELERİ

İkinci etapta olmaya hak kazanan yarışmacılara frambuaz, böğürtlen, frenk üzümü ve yaban mersini verilerek yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi. Yarışmacılara tabakları hazırlamalarını için toplamda 45 dakika süre verdi.

Bu süre içerisinde ürünleri en iyi değerlendiren üç isim Şehmus, Hakan ve Zeynep oldu.

MASTERCHEF'TE KİM KADROYA GİRDİ?

Gecenin sonunda kazanan isim ise Zeynep olarak açıklandı.

MasterChef Türkiye 2024'te ana kadroya giren ilk yarışmacısı Zeynep oldu.