MasterChef Talat Savaşkan kimdir? MasterChef Talat 2. turu geçti mi?

İlk turda tarzı ve efendiliği ile şeflerin dikkatini çeken Talat Savaşkan ''3 evet'' alarak önlüğü almıştı. MasterChef Talat Savaşkan bu akşam 3. tura geçmek için tekrar şeflerin karşına çıkan yarışmacılar arasında yer alıyor. İzleyiciler ''MasterChef Talat Savaşkan kimdir? MasterChef Talat 2. turu geçti mi?'' sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

MasterChef Talat Savaşkan 2. turu geçti mi? merak ediliyor. TV8 ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam eden yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de 2. tur elemeleri yapılıyor. Kazanan yarışmacı 3. tur elemelerine katılmaya hak kazanacak. Peki, MasterChef Talat Savaşkan kimdir? MasterChef Talat 2. turu geçti mi?

MASTERCHEF TALAT 2. TURU GEÇTİ Mİ?

Talat üçlü düelloda Efecan ve Bartu ile eşleşti. 40 dakikalık süre sonunda üçlü düellonun galibi Bartu oldu. Talat Savaşkan 2. turu geçemedi.

MASTERCHEF TALAT SAVAŞKAN KİMDİR?

MasterChef Talat Savaşkan 31 yaşında. Aslen Ordulu. 6 yaşına kadar Avusturya'da yaşayan Talat Savaşkan ardından 15 sene Gaziantep'te yaşadı.

Üniversitede Ekonomi bölümü okurken Çin'e gitti. Ardından İngiltere'ye geçen Talat Savaşkan, burada bulaşıkçı olarak girdiği yerde şef çalışmaya devam etti.

Ardından Türkiye'ye dönen Talat burada da 9 ay gastronomi eğitimi aldı ve yeni bir işe girecekken MasterChef elemelerine katıldı.