MasterChef 16. yarışmacısı Beyza kaç yaşında, nereli? MasterChef Beyza kimdir?

MasterChef Beyza, 4. grupta önlüğü almak için yarışan isimler arasında yer aldı. İlk etapta verilen altı ezmeli kebabı en iyi şekilde yapan yarışmacı oldu. İkinci etapta da yaratıcılık yemeği için verilen çileği en iyi şekilde kullanan yarışmacı yine Beyza oldu. Yarışmanın ana kadrosuna girmeye hak kazanan Beyza ile ilgili aramalar hız kazandı. MasterChef 16. yarışmacısı Beyza kaç yaşında, nereli?

MasterChef 16. yarışmacısı Beyza oldu. Yarışmaya Fransa'dan katılan Beyza, 4. grup yarışmasında ilk olarak altı ezmeli kebabı yaptı. İlk turdan en iyi yemeği yapan iki kişiden biri olan Beyza Aydın, ikinci turda da çileği en lezzetli şekilde değerlendiren yarışmacı olarak ana kadroya girmeye hak kazandı. Peki, MasterChef Beyza kimdir? MasterChef 16. yarışmacısı Beyza kaç yaşında, nereli?

BEYZA AYDIN KİMDİR?

MasterChef'in ana kadro yarışmacısı Beyza Aydın 23 yaşında. Aslen Konyalı olan Beyza, Fransa'da doğdu. Ailesi 40 yıldır Fransa'da yaşıyor.

Şuanda Fransa'da sigorta bölümünde çalışan Beyza ortaokuldayken aşçılık okuluna gitmek istediğini söyledi. Ancak bulunduğu şehirdeki okuldan çağrılmadığı için aşçı olduğunu söyledi. Beyza'nın babası da Fransa'da aşçılık mesleğini icra ediyor.

Beyza, ilk turda 3 evet aldı. 2. turda ise yağlama yapılması istenen Fatma - Merih - Beyza Üçlü Elemesinden çıkan isim Beyza oldu.