MasterChef Aytaç 2. turu geçti mi? MasterChef Aytaç Onan kimdir?

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te 2. tur elemeleri devam ediyor. Bu akşam şeflerin karşısına bir kez daha çıkacak isimler arasında Aytaç da yer aldı. Sesi ve konuşması ile hem şeflerin hem de izleyicilerin dikkatini çeken yarışmacının akıbeti merak ediliyor. Peki, MasterChef Aytaç 2. turu geçti mi? MasterChef Aytaç Onan kimdir?

MasterChef'te ilk turu geçen yarışmacılardan biri olan Aytaç Onan bu akşam 3'lü elemelerle bir kez daha şeflerin karşısına çıkıyor. Bu akşam şeflerin verdiği ciğer yemeğini en iyi şekilde yapan yarışmacı bir üst tura geçecek. İzleyiciler "MasterChef Aytaç 2. turu geçti mi? MasterChef Aytaç Onan kimdir?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

MASTERCHEF AYTAÇ 2. TURU GEÇTİ Mİ?

MasterChef'te dün akşam şefler Nevzat, Aytaç ve Berkay'dan Edirne tava ciğeri yapmalarını istedi. 20 dakikalık süre sonunda şeflerin kararı ile bu turun kazananı da Aytaç değil, Nevzat oldu. Aytaç Onan 2. turu geçemedi.

MASTERCHEF AYTAÇ ONAN KİMDİR?

MasterChef Aytaç Onan, 35 yaşında. Yarışmaya Eskişehir'den katılıyor. Makine mezunu. 7 yıla yakın oyunculuk ve seslendirme yaptı. Bu esnada 2 sene boyunca bir şeften gastronomi üzerine eğitim aldı.

Her sezon mutlaka MasterChef'i izlediğini söyleyen Aytaç Onan "Realist biri olarak kupayı alacağım gideceğim diyemem. Ama 4 ceketten birini sizin takdirinizle almak istiyorum. Benim ilk hedefim bu." dedi.

Yeme-içme ve eğlence sektöründe de işletmecilik yapan Aytaç Onan, mutfağı çok sevdiğini ve meditasyondaymış gibi hissettiğini belirtti.