Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı çıktı mı?

Show Tv'nin başarılı dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezonu için geri sayım başladı. Sezon finaliyle nefesleri kesen dizide Nilay bombayı Ünallar konağının ortasına bırakmıştı. Görkem ve Ömer'in geçmişte yaşadıkları ilişkinin ortaya çıktığı dizide Fatih'in öfkeden gözü dönerken, Ömer ve Abdullah'ın tartışması yeri göğü inletmişti. Gecenin sonunda ise baskıya dayanamayan Görkem üst kattan bahçeye düştü. Dizinin hayranları ''Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı çıktı mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor...

Kızılcık Şerbeti yeni sezonu için geri sayım başladı. Başrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti 66. bölüm ile sezon finali yapmış, ekrana gelen son bölümü ile reytingleri alt üst etmişti. Dizinin sezon finalinde tüm aileler bir araydayken Görkem ve Ömer'in mazisi ortaya çıktı. Fatih deliye döndü. Abdullah ve Ömer bir yandan Fatih ve Görkem bir yandan kavgaya tutuştu. Arada Mustafa da zarar gördü. Final sahnesinde ise Görkem balkondan düştü. Dizi şok sahne ile sona erdi. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı çıktı mı?

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

3. sezonu için setlere geri dönen Kızılcık Şerbeti için geri sayım başladı. Dizi geçtiğimiz sene yaz tatili sonrası 15 Eylül'de ekranlara dönmüştü. Yeni sezonun da aynı tarihlerde başlaması bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti yeni sezon'un 13 Eylül cuma günü başlayacağı öngörülüyor. Dizinin tanıtımı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 66. Bölümünde (sezon finali); Nilay'ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması Pembe'nin dünyasını başına yıkar. Görkem'le konuşarak işi bir an önce kimse duymadan sonlandırmak istese de Görkem buna yanaşmaz ve karşı atağa geçer.

Pembe çaresiz ve üzgündür. Hem Ömer'e hem Görkem'e bilenmiştir.

Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayından dolayı çok üzgün olan Sönmez'e moral vermek için ona bir gemi seyahati hediye ederler.

Kıvılcım'ın parti sonrasında Rüzgar'ın yaptığı jeste karşılık vermek isteyen Nursema, onu bir tekne gezisine davet eder. İkili baş başa mutlu bir gün geçirirler. Rüzgar, Nursema'ya evlenme teklif etmeye karar verir.

Doğa ve Giray'ın ilişkisi artık iyice ilerlemiş, Doğa da kendini akışa bırakmıştır.

Ömer ve Kıvılcım'ın Abdullahlar'a yemeğe geldikleri akşam herkesin sinirleri gergindir ve ufak bir kıvılcım büyük bir yangına dönüşür.