Tarih belli oldu mu? Eylül 2024 Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak?

Aile Destek Ödemesi programı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin ikinci 12 aylık dönemde de (Temmuz 2023-Haziran 2024) hane içindeki kişi başına düşen gelir tutarına göre belirlenen 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık periyotta desteklenmeleri sağlandı. Temmuz ayında da alınan kararla destek sene sonuna kadar uzatıldı. Peki, Eylül 2024 Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu?

Eylül 2024 Aile Destek Ödemesinin ne zaman yatacağı yardımdan faydalanan aileler tarafından merak ediliyor. Temmuz ayında alınan bir kararla sene sonuna kadar uzatılan Aile Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahibi hanelere ödeme yapılmaya devam ediliyor. Peki, Eylül 2024 Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? İşte detaylar....

EYLÜL 2024 AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Eylül 2024 Aile Destek Ödemesine ilişkin bakanlıktan herhangi bir açıklama gelmedi. Konuya dair açıklama yapılması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

Ağustos'ta 9 Ağustos itibarıyla vatandaşların hesaplarına aktarılmaya başlanmıştı. Bu ay da önümüzdeki hafta içerisinde ödemelerin yapılması bekleniyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ UZATILDI

Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan Aile Destek Programı'na yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Aile Destek Programı'nın uzatıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz" dedi.