Kızıl Goncalar, Bahar, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Hudutsuz Sevda yeni sezon ne zaman? Diziler ne zaman başlayacak 2024?

Yaz sezonunda yeni dizilerin de olmaması nedeni ile sevilen dizilerin ekrana ne zaman döneceği merak ediliyor. Haziran ayında sevilen diziler sezon finali yaparak ekrana ara verdi. Kuruluş Osman, Kızıl Goncalar, Bahar, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda ve Gönül Dağı gibi yapımlar geçtiğimiz sezonun en sevilen dizileri arasında yer aldı. Peki diziler ne zaman başlayacak 2024? İşte sevilen yapımların ekrana dönüş tarihi

Dizilerin yeni sezon tarihleri belli olmaya başladı. Atv, Star Tv, Kanal D, TRT1, Now TV ve Tv8 gibi ulusal kanallarda ekrana gelen dizilerin takipçileri yeni sezon için geri sayıma başladı. Yeni sezonda; Kızıl Goncalar, Bahar, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Hudutsuz Sevda ve Sandık Kokusu gibi diziler kaldığı yerden devam edecek. Peki Diziler ne zaman başlayacak 2024? İşte dizilerin yeni sezon tarihleri

DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kızıl Goncalar, Bahar, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Mehmed: Fetihler Sultanı, Arka Sokaklar, Hudutsuz Sevda ve Sandık Kokusu gibi sevilen dizilerin yeni sezon tarihleri izleyicileri tarafından merak ediliyor. Haziran'da sezon finali yapan fenomen dizilerin yeni sezonları için geri sayım başladı. Bazı dizilerin televizyonlara dönüş tarihleri belli oldu.

Sevilen dizilerin yeni sezonları yaz tatilinin hemen ardından Eylül ayı itibari ile ekrana gelmeye başlayacak.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sezon finaliyle gündem yaratan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezon tarihi henüz netleşmedi.

Dizi geçtiğimiz sezon 15 Eylül tarihinde ekranlara gelmişti. Yeni sezonun da aynı tarihlerde başlaması bekleniyor.

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU

Kulis bilgilerine göre Şükrü Necati Şahin'in yazdığı, Ömür Atay'ın yönettiği dizinin 30 Eylül'de yayınlanacak birinci bölümü içinde zaman atlaması yaşanacak.

BAHAR YENİ SEZON NE ZAMAN?

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisi bildiğimiz üzere 16.Bölümü ile beraber 11 Haziran 2024 Salı günü 1.sezon finaline gitmişti. Timur ile olan çarpıcı hikayesi ile izleyicilerin dikkatini üzerine Çeken Bahar'ın hikayesinin anlatıldığı dizi Temmuz ayının son haftası setlere çıkacak. Stok Bölüm hazırlığı ile başlayacak dizi Eylül ayının ilk haftası tekrardan Show TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

HUDUTSUZ SEVDA 2. SEZON NE ZAMAN?

Yapımını MedYapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu Bahadır Özdener'in kaleme aldığı perşembe akşamlarının başarılı dizisi Hudutsuz Sevda yeni sezonuyla Eylül ayının son haftası Now Tv'de ekrana gelecek.

Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı yayınlandı!

HANGİ DİZİLER YENİ SEZONDA YAYINLANACAK?

Yeni sezonda devam edecek diziler şu şekilde;

Kızılcık Şerbeti

Yalı Çapkını

Bahar

Kızıl Goncalar

Teşkilat

Gönül Dağı

Mehmed: Fetihler Sultanı

Sandık Kokusu

İnci Taneleri

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi

Kara Ağaç Destanı

Kuruluş Osman

Taş Kağıt Makas

Hudutsuz Sevda

Arka Sokaklar

Yabani

Kirli Sepeti

FİNAL YAPAN DİZİLER;

Ateş Kuşları

Kardeşlerim

Ben Bu Cihana Sığmazam

Yargı

Kara Ağaç Destanı

Aldatmak

Gaddar