Acun Ilıcalı kaç kere evlendi, kaç çocuğu var? Acun Ilıcalı kaç yaşında?

5 Eylül'de Marmaris'te evlenmesi beklenen Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, Esma Sultan Yalısı'nda evleniyor. Yakın dostlarının davetli olduğu düğün bu akşam gerçekleştirilecek. Haberi görenler Acun Ilıcalı'nın hayatı ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Peki, Acun Ilıcalı kaç yaşında? Acun Ilıcalı kaç kere evlendi, kaç çocuğu var?

Acun Ilıcalı, dün uzun süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile bu akşam Esma Sultan Yalısı'nda evleniyor. Düğün haberinin üzerine ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Acun Ilıcalı kaç yaşında? Acun Ilıcalı kaç kere evlendi, kaç çocuğu var?

ACUN ILICALI KAÇ YAŞINDA?

29 Mayıs 1969 doğumlu Acun Ilıcalı 55 yaşındadır.

Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında? Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya yaş farkı kaç?

ACUN ILICALI KAÇ KERE EVLENDİ?

Acun Ilıcalı daha önce 3 kez evlendi. (Şeyma Subaşı (e. 2017–2018), Zeynep Ilıcalı (e. 2003–2016), Seda Başbuğ (e. 1988–1993))

ACUN ILICALI KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Acun Ilıcalı'nın 4 kızı var: Banu Ilıcalı, Yasemin Ilıcalı, Leyla Ilıcalı, Melisa Ilıcalı.

ACUN ILICALI KİMDİR?

Ali Acun Ilıcalı (d. 29 Mayıs 1969, Edirne), Türk televizyoncu, sunucu, girişimci, uluslararası yapımcı, iş insanı ve medya patronu. Aynı zamanda Acun Medya Grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 ve TV8,5 televizyon kanalı, Hull City AFC ve Shelbourne FC futbol takımlarının sahibi, Fenerbahçe Spor Kulübü icra kurulu üyesidir.

Ilıcalı'nın spor muhabirliğinden, medya patronluğuna kadar uzanan yaşam hikâyesi hakkında belgeseller çekilmiş, kitap basılmış ve programlar yapılmıştır.

Bugüne kadar birçok farklı kategoride binden fazla ödüle layık görülmüş ve yapılan anketler sonucunda son 15 yıldır pek çok kez Türkiye'nin en güvenilir ilk üç ismi arasında yer almıştır.[8]2018, 2019, 2020 ve 2021 yıllarında medya sektörünün prestijli haftalık eğlence ve ticaret dergisi Variety'nin seçtiği medya ve eğlence sektöründe dünyanın en etkili 500 iş insanı arasına girmiştir.

Acun Ilıcalı'nın medya sektörüne ek olarak; sağlık, kozmetik, dijital platformlar, eğitim, tekstil, futbol ve e-ticaret gibi sektörlerde de global çapta yatırımları bulunmaktadır. Ilıcalı, destek olduğu sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra kendi gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de gündemde yer almıştır.

Acun Ilıcalı evleniyor! İşte düğüne dair tüm detaylar