15 TEMMUZ MESAJLARI 2024 | En anlamlı, farklı, Türk bayraklı, resimli 15 Temmuz mesajları ve sözleri

Milyonlarca vatandaş ''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'' dolayısıyla sosyal medya hesaplarında mesaj yayımlamak istiyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) İstanbul'da 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. 252 kişinin şehit olduğu bu darbe girişinde şehitlerimizi anmak isteyenler aramalarını hızlandırdı. İşte en anlamlı, farklı, resimli 15 Temmuz mesajları ve sözleri...

15 TEMMUZ MESAJLARI 2024 | Bugün "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısı ile yurdun dört bir yanında etkinlikler ve programlar gerçekleştirilecek. 8 yıl önce 252 kişinin şehit olduğu bu darbe girişiminde hayatını kaybedenleri anmak, Türk milletinin demokrasi bayramını kutlamak isteyenler aramalarını hızlandırdı. İşte en anlamlı, farklı, resimli 15 Temmuz mesajları ve sözleri...

RESİMLİ 15 TEMMUZ MESAJLARI

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

Vatanımız için şehit olmuş 252 kahramanımıza ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez.

En büyük zaferimiz hiç düşmemek değil, her düştüğümüzde kalkabilmektir.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir!

Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

15 Temmuz'da ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, demokrasimizi hedef alan, aynı zamanda ekonomimizi çökertmeyi amaçlayan kanlı darbe girişimi, bir ibret vesikası olarak tarihimizdeki yerini almıştır ve hiçbir zaman unutulmayacak, ilelebet hatırlanacaktır.

Milli iradeye karşı yapılan hain darbe girişimi, Türk milletinin kahramanlığı ile bertaraf edilmiştir. Aziz milletimiz, kendi iradesinin üzerinde hiçbir gücü tanımayacağını tüm dünyaya ilan etmiş, demokrasisine canı pahasına sahip çıkmıştır.

Demokrasinin vazgeçilmezliğini bir kez daha vurguladığımız 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, hain darbe girişimine karşı gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyoruz.

15 Temmuz, sadece bir direniş değil, aynı zamanda bir dirilişin adıdır.

15 Temmuz kahraman Türk milletinin demokrasi bayramıdır. Kutlu olsun.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.