LeBron James NBA tarihinin en pahalı oyuncusu oldu

LeBron James, Cleveland Cavaliers ile yeni sözleşme imzaladığını duyurdu. ESPN'e göre anlaşma 3 yıl 100 milyon dolarlık.

LeBron James, Cleveland Cavaliers ile 3 yıl 100 milyon dolarlık kontrat üzerinde anlaşma sağladı.

LeBron James böylece NBA tarihinin en çok maaş alan ve en pahalı oyuncusu ünvanını aldı. Yıllık 33 milyon dolarlık kontratı ile LeBron James, bu rakama ulaşabilen ilk oyuncu oldu.

Cleveland Cavaliers'a 2014'te geri dönen ve 2 final, 1 şampiyonluk yaşatan LeBron'un ilk kontratı 1+1 yıllıktı.

"Cleveland Cavaliers, evimin takımı ile yeni sözleşme imzaladığımı herkesin bilmesini istiyorum." diyerek sözlerine başlayan LeBron James, "Bir kez daha bu fırsatı yakalayabildiğim için ne kadar heyecanlı olduğumu anlatamam. Tacımızı, şampiyonluğumuzu korumak için mücadele edeceğiz. Geçen yılın ne kadar büyüleyici ve ilham verici olduğunu herkes biliyor." ifadelerini kullandı.

Tekrar takım arkadaşlarıyla buluşmayı iple çektiğini belirten LeBron James, "Taraftarları da görmek için çok sabırsızlanıyorum. Onlar olmasaydı hiçbir şey başaramazdık. Taraftarların tutkusu, adanmışlığı geçen sezon bize çok yardımcı oldu. Harikaydı. Takım arkadaşlarımı tekrar görmek istiyorum. Takımı tekrar bir araya toplayalım. Son olarak JR Smith de imzalasın. Zamanı geldi!" diyerke sözlerini noktaladı.

Sporx