Fenerbahçe'de Bogdan Bogdanovic sakatlandı

Brose Bamberg-Fenerbahçe maçının ilk çeyreğinde Bogdan Bogdanovic sakatlandı ve oyuna devam edemedi. İşte Bogdanovic'in sakatlığında son durum...

Brose Bamberg - Fenerbahçe maçı sırasında Bogdan Bogdanovic sakatlandı.

Sezon içerisinde yaklaşık 3 ay kadar bilek sakatlığı nedeniyle parkelerden uzak kalan Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic, ilk periyotun bitimine 1.29 kala rakip oyuncuya blok yapmak istedi. Yere inerken ters basınca, Bogdanovic'in sağ ayak bileği döndü. Yerde kaldığı çok acı çektiğini mimikleriyle belli eden Bogdanovic, yardımlarla birlikte soyunma odasına gitti.

Kostas Sloukas'ın sakatlığı bölümünde Fenerbahçe'nin hem en önemli oyun kurucusu hem en önemli skoreri olan Bogdanovic'in ayağı soyunma odasında bandajlandı ve Bogdanovic kendini denedi ancak oyuna devam edecek durumda olduğu bilgisi geldi.

Bogdanovic'in tedbir amaçlı olarak oyuna devam edemediği, kesin durumunun İstanbul'da yapılacak kontroller sonrası belli olacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonların sonunda da Nemanja Bjelica ve Jan Vesely gibi takımın önemli yıldızları sakatlanmıştı.