‘Botaş Cup’ta heyecan var

Adana’da bu yıl 13.’sü düzenlenen ve geleneksel hale getirilen; ‘Anadolujet Botaş Cup Hazırlık Turnuvası’nda büyük çekişme ve heyecan yaşanıyor. ‘Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden 6 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuva, aynı zamanda da sezonun son hazırlık maçları olarak öne çıkıyor.

SONER KAN - ADANA

‘Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ için geri sayım sürerken, ligde mücadele eden 6 takım, yeni sezon öncesinde Adana’da bu yıl 13.’sü düzenlenen; ‘Anadolujet Botaş Cup Hazırlık Turnuvası’nda buluştu. Lig öncesindeki son hazırlık maçlarını oynayan takımlar arasındaki müsabakalar ise, büyük çekişme ve heyecana sahne oluyor.

 
6 TAKIM KATILIYOR

Botaşspor’un ev sahipliğinde Adnan Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya; ‘Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde yer alan Mersin Büyükşehir Belediyespor, Mersin Basketbol Kulübü (MBK) Doğuş Hastanesi Spor Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Canik Belediyesi, Girne Üniversitesi ve Osmaniye Tosyalı Toyo Spor Kulübü takımları katılıyor. Turnuvanın ilk gününde oynanan maçlarda büyük çekişme yaşandı.

 
BÜYÜK ÇEKİŞME

Botaşspor ile Osmaniye Tosyalı Toyo Spor Kulübü arasındaki mücadele adeta nefesleri kesti. İlk çeyreği 17-12 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona eren maçın ilk bölümü de 36-29 Botaş’ın lehine sonuçlandı. Osmaniye temsilcisi, özellikle üçüncü çeyrekte maça ağırlığını koyarken, Botaş ise bu duruma fazla müsaade etmedi ve bu periyodu da 60-43 önde tamamladı. İki takım arasındaki karşılaşmayı da Botaş, 81-54 kazandı. Günün bir diğer mücadelesinde; Girne Üniversitesi, MBK Doğuş Hastanesi’ni 77-71 mağlup etti.