Barcelona Lassa hayata döndü

THY Euroleague 10.hafta mücadelesinde Barcelona Lassa sahasında ağırladığı Panathinakos Superfoods’u 72-57 yenerek 5.galibiyetini alıp rakibini yakaladı.

İlk periyot karşılıklı atılan basketlerde dengeli sonuçlanarak 19-19 sona erdi.

İkinci periyotta oyun kontrolü az da olsa ev sahibi ekip Barcelona Lassa tarafına geçti. İyi savunma yapan Katalan ekibi bu periyotta sadece 12 sayı yiyerek devreyi 36-31 önde kapattı.

İlk yarıda öne çıkan isimler 11 sayı 4 ribaunt ile Barcelona Lassa’lı Ante Tomic ve 10 sayı 3 ribaunt 2 asist ile Panathinaikos Superfoods’tan Chris Singleton oldu.

Üçüncü çeyrek Barcelona Lassa’nın iyi savunması ile başladı. Periyotun tamamında da bu iyi savunmasını sürdüren ev sahibi doğru hücumlarla da farkı açarak periyotu 57-40 önde bitirdi.

Karşılaşmanın son periyotunda da iyi oyununu devam ettirip maçın ritminin değişmesine izin vermeyen Barcelona Lassa maçı da 72-57 kazanmasını bildi.

Barcelona Lassa’da Ante Tomic 16 sayı 6 ribaunt ile takımı adına en etkili performansı sahaya koydu. Panathinaikos Superfoods’da Chris Singleton 12 sayı 5 ribaunt 3 asist ile yenilgiyi önleyemedi.