AKŞAM TV

Yolda kalan belediyecilik

İstanbul Sarıyer'de kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü 2 otomobile çarptı. Otobüste bulunan öğrenciler okula yürüyerek gitti. Bir kaza haberi de D-100 Küçükyalı mevkii Kartal istikametinde meydana geldi. İETT otobüsüyle kamyonet çarpıştı.



İstanbul Sarıyer'de kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü 2 otomobile çarptı. İki otomobil sürücüsü yaralanırken, yol tamamen trafiğe kapandı. Kapanan yolda ilerleyemeyen otobüslerde bulunan öğrenciler de yürüyerek okula gitmeye çalıştı.

Kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. İki otomobile birden çarptı. Öğrenciler okullarına yürüyerek gitmek zorunda kaldı.

İstanbul Sarıyer'de Bahçeköy Caddesi üzerinde yaşandı kaza. Sabah saatleriydi. Yağışla birlikte kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybeden İETT otobüsünün sürücüsü karşı şeritten gelen otomobile çarptı. Otobüs ardından bir başka aracı da önüne katarak sürüklemeye başladı. Otobüs sürüklediği otomobil ile yol kenarında bulunan bariyerlere çarparak durabildi.

Kazada her iki otomobilin sürücüsü de yaralandı. Otobüs şoförü yara almadan kurtuldu. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol tamamen trafiğe kapandı. Okula gitmeye çalışan öğrenciler ilerleyemeyen otobüslerden inerek yağmur altında yürüyerek okula gitmeye çalıştı. Kazaya karışan otobüs ve otomobiller kaldırıldıktan sonra trafik akışı normale döndü.

Bir kaza haberi de D-100 karayolu Küçükyalı mevkii Kartal istikametinde meydana geldi. İETT otobüsüyle kamyonet çarpıştı. kazada bir yolcu yaralanırken, d-100 kartal istikameti trafiğe kapandı. Trafik akışı araçların çekilmesi ile normale döndü.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER