AKŞAM TV

Trafik kavgasında kan aktı

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de forma giyen eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşlarının karıştığı yol verme kavgası cinayetle sonlandı. Silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 3 şüpheliden biri yakalanıp tutuklandı.



Bıçaklar ve silahlar çekildi. Yol verme kavgasında kan aktı. Eski futbolcu Sezer Öztürk'ün de karıştığı olayda bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Olay 19 Eylül akşamı yaşandı. Çekmeköy'de Şile Otoyolu Paşaköy Mahallesi'nde Eski Futbolcu Sezer Öztürk ve yanındaki iki arkadaşı ile Haydar Genç ve Oğlu Halil İbrahim Genç arasında yol verme tartışması çıktı.

Tansiyon bir anda yükseldi. Tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Haydar Genç bacağından bıçaklandı. Oğlu Halil İbrahim Genç ise silahla vurularak öldürüldü.

Bu lüks aracın direksiyonunda eski futbolcu Sezer Öztürk vardı. Elinde silahla olay yerine gelenleri tehdit etti. Birkaç el ateş ettikten sonra da arkadaşları ile birlikte kaçtı.

Şüphelilerden biri olaydan kısa süre sonra polise teslim oldu. Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sezer Öztürk ve arkadaşı ise hala firarda. Bu arada Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği de şüpheli Sezer Öztürk hakkında 'kasten öldürme' ve 'kasten yaralama' suçlarından tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkardı. Kavgada ölen 2 çocuk babası Halil İbrahim Genç'in Nişantepe Mezarlığına defnedildi

Futbolcu Sezer Öztürk bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de forma giymişti.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER