AKŞAM TV

Rahatlığın böylesi

Esenyurt'ta bir sürücü, market alışverişi için aracını geri geri park ederken park halindeki bir otomobile çarptı. Sürücü kaza sonrası hiçbir şey olmamış gibi aracından indi alışverişini yaptı ve tekrar aracına binip gitti. Sürücünün bu rahatlığı pes dedirtti

DHA


Esenyurt'ta alkollü olduğu iddia edilen sürücü otomobiliyle park halindeki otomobile çarptı. Otomobilinden inen sürücü, hiçbir şey olmamış gibi tekel bayisinden alışveriş yaptıktan sonra otomobiline binerek gitti. Kaza anı ve sonrası güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçen perşembe günü saat 03.00 sıralarında Merkez Mahallesi'nde bulunan bir caddede yaşandı. İddiaya göre, alkollü olduğu iddia edilen sürücü otomobiliyle, geri geri gelirken park halindeki otomobile çarptı. Kaza sonrası 2 araçta da hasar oluşurken, otomobilinden inen sürücü, hiçbir şey olmamış gibi tekel bayisinden alışveriş yapmaya gitti. Alışverişini yaptıktan sonra aracına binen sürücü, kayıplara karıştı. Yaşanan kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER