AKŞAM TV

Polisten Yemin Töreninde Sürpriz Evlenme Teklifi

Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde (POMEM) 23. Döneminde eğitim gören 395 öğrenci, polis olarak mezun oldu. Öğrenciler için Erzurum POMEM Spor Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.Tören sonrası mezun olan bir polis, kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifinde bulundu.



Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu'nun 23'ncü dönem mezuniyet töreni okulun salonunda yapıldı. Yemin edecek polislerin ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği törene Vali Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile protokol üyeleri katıldı. Vali Okay Memiş, polis ve jandarma üniformasının önemine dikkat çekerek göreve başlayacak polislerden halka iyi davranmalarını istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in tavsiyelerde bulunduğu genç polislere son dersi veren Okul Müdürü Mesut Gezer, meslek hayatında neler yapmaları gerektiğini anlattı. Törende dönemi başarıyla bitiren polislere belge ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Yemin töreni sonrası polis memuru Fatih Mehmet Tekiş, arkadaşlarının arasından ayrılarak kürsüye gelirken bu sırada görevli, Ayşegül Oğul'un ismini anons etti. Bir süre sonra salona gelen genç kızın önünde dik çöken Fatih Mehmet Tekiş, cebinden çıkardığı yüzükle evlilik teklifinde bulundu. Teklif üzerine şaşıran Ayşegül Oğul, bir süre arkadaşına sarıldı. Salonu dolduran arkadaşlarının ve ailelerinin alkışları arasında sürpriz evlilik teklifine imza atan Fatih Mehmet Tekiş, evet cevabıyla iki mutluluğu bir arada yaşadığını söyledi. 

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER