AKŞAM TV

Maske tak uyarısı gözünden etti

Metrobüste maske takması için uyarıda bulunduğu kişi tarafından darbedilen güvenlik görevlisi Şükrü Turan, kırılan gözlük camının batmasıyla tek gözünü kaybetti.



Maske takın uyarısı önce gözünden sonra işinden etti.

Metrobüste yaşanan kavganın görüntüleri 25 Haziran tarihine ait. Şirinevler'e gitmek için metrobüse binen özel güvenlik görevlisi Şükrü Turan, maskesiz yolculuk eden Ömer Senem'i maske takması yönünde uyardı. Ama Ömer Senem direndi. Bana kimse maske taktıramaz dedi. İkili arasında tartışma çıktı.

Maske takmayan yolcu çıkan tartışmada güvenlik görevlisi Şükrü Turan'a yumruklar atmaya başladı. Kırılan gözlük camı gözüne batan turan, kanlar içinde kaldı. Polis ekipleri, Şükrü Turan'ı hastaneye götürürken, Ömer Senem'i de gözaltına aldı.

Şüpheli emniyette maskesini nefes almak için çıkardığını iddia etti. Sinirlerime hakim olamadım dedi. Güvenlik görevlisi Şükrü Turan'ın kendisine tokat attığını da söyledi. Sevk edildiği adliyede savcılıkça serbest bırakıldı.

Darbeliden Şükrü Turan'sa bu süreçte 3 kez ameliyat oldu. Ancak cam batan gözü kurtarılamadı. Sadece gözünü değil işini de kaybetti.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER