AKŞAM TV

Levent Yüksel Harbiye’yi Salladı... Seyircileri Kahkahalara Boğan Espri...

Açıkhava Konserleri’nin dün akşamki konuğu Levent Yüksel oldu. Türk müziğinin usta ismi Harbiye’yi dolduran binlerce kişiye adeta müzik ziyafeti çekti.



Sahnedeki canlı performansıyla büyük beğeni toplayan Levent Yüksel, 'Ya Sonra' şarkısı ile konserine başladı. 

Usta sanatçı 'Ayrılmam', 'Kadınım', 'Medcezir', 'Tuana', 'Karaağaç', 'Bi Daha', 'Zalim' gibi klasiklerinin yanı sıra üç yıl önce çıkardığı arabesk albümü 'Hayatıma Dokunan Şarkılar' dan seçtiği 'Mutlu Ol Yeter', 'Kaderimin Oyunu', 'Yalnızım Dostlarım' şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

HARBİYE'DE RENKLİ ANLAR

Sıra ‘Dedikodu’ya geldiğinde ise renkli dakikalar yaşandı. Canlı söylemesi oldukça zor şarkının Levent Yüksel’in ağzından adeta klasikleşen “Ya o Mualla'yı sandala atıp ruhunda hicranını söyletme hikayesi” bölümünde izleyiciler nefeslerini tuttu, dikkat kesildi. 

Bu anlar gülümseten dakikalara neden oldu. Levent Yüksel de gülerek “O kadar ciddi bakıyorsunuz ki… Hmm bakalım söyleyebilecek mi” demesi konser alanını kahkahalara boğdu.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan ve dinleyicilerin konser boyunca her şarkısına hep bir ağızdan eşlik ettiği Levent Yüksel, konser bitiminde dakikalarca ayakta alkışlandı. Levent Yüksel alkışlar üzerine geri dönerek 1 şarkı daha söyledi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER