AKŞAM TV

Kebapçı Çırağı Drone, Et Taşıyıp Kebap Ateşini Harladı

Gastronomi kenti Gaziantep'teki Kabapçı Yalçın, çırak bulmakta zorlanınca drone’u çırak olarak kullandı. Gaziantepli kebapçı, drone ile et taşıyıp mangal ateşini harladı, kebapçının sosyal medyada paylaştığı o görüntüler ise büyük ilgi gördü.



Türkiye’nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te yemek odaklı ilgi çekici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gaziantep’te tarihi kalenin yakınlarında faaliyet gösteren Kebapçı Yalçın, çırak bulmanın bile zor olduğu bu dönemde satın aldığı drone’u çırak gibi kullandı.

Gaziantepli kebapçı pek çok alanda kullanılan drone’u etleri taşımak ve mangal yakmak için kullandı. Kebapçı Yalçın, ciğerleri iş yerindeki drone ile kentteki Alleben Göleti’ne taşıttıktan sonra közlenmiş mangalı da drone rüzgarı ile harladı. Sosyal medyadan paylaştığı o anlar ise büyük ilgi gördü.

“Herkes çekim için kullanıyor, ben çırak olarak kullandım”

Çırak bulmanın zor olduğu bir dönemde drone’u çırak gibi kullandıklarını vurgulayan Kabapçı Yalçın, “Bu drone’ları herkes normalde çekim için kullanır ama ben çırak olarak kullandım. Daha önce de drone’u kasaptan et almaya göndermiştim. Bu sefer de drone’u Alleben Göleti’ne gönderdim. Yani drone’u çırak gibi kullandık ve güzel oldu. Et al diyorum alıyor, ekmek al diyorum alıyor. Ne söylesek yapıyor. Çırağımız çok iyi, sesi çıkmıyor. Gel diyorsun geliyor, git diyorsun gidiyor” dedi.

“Drone ile masaya servis de yaptıracağım”

Drone’u çırak olarak kullanmayı sürdüreceğini ve yeni hedefinin drone ile servis açmak olduğunu açıklayan Gaziantepli kebapçı, “Drone’u bu işte kullanmayı sürdüreceğim. Bundan sonra drone ile paket servisi de yapacağım, masaya servis de açtıracağım. Bunu daha da ilerleteceğim. Yani ne desek yapıyor. Ağzı yok, dili yok. O yüzden herkese de tavsiye ediyorum. Vatandaşların da tepkisi çok farklı ve güzel oldu. Ciğer asılı drone’u görünce ciğer uçuyor, ciğer geliyor diye tepki veren çok oldu” ifadelerini kullandı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER