AKŞAM TV

Kaçarken kurşun yağdırdılar

Avcılar'da kurulan denetim noktasında polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler kaçarken polise ateş açtı. Bir polisin yaralandığı saldırı sonrası şüphelilerin kaçtığı araç bölgeye yakın bir yerde terk edilmiş halde bulundu.



'Dur' ihtarına uymadılar. Polise ateş açtılar. O anlar kameraya anbean yansıdı.

Görüntünün adresi İstanbul Avcılar. Gece saatleriydi. Seyir halindeki siyah renkli otomobil polis ekiplerinin denetim noktasına takıldı. Ancak sürücü dur ihtarına uymadı. Kaçmaya başladı. Şüpheliler bu sırada polis ekiplerine de ateş açtı.

Şüphelilere polis de karşılık vardı. Çıkan çatışmada bir polis bacağından yaralandı. Saldırganlar çatışma sonrası kaçtı. Polis ekipleri tarafından operasyon başlatıldı.

Saldırganların kullandığı otomobil bölgeye yakın bir noktada terk edilmiş halde bulundu. Yapılan incelemeler sonucu araç İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis kısa süre sonra bir şüpheliyi gizlendiği yerde kıskıvrak yakaladı. Şüphelinin poliste birçok suç kaydı olduğu ortaya çıktı

Yaralı polis hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalar sürüyor

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER