AKŞAM TV

Halit Ayar'ın Öldürülmesiyle İlgili Görüntüler Ortaya Çıktı! Canilerden İsyan Ettiren İfade

İstiklal Caddesi'nde 23 yaşındaki Halit Ayar'ı bıçaklayarak öldüren iki zanlı tutuklandı. Katil zanlısı Emrah Y.'nin, gasp suçundan aldığı 10 yıl hapis cezası nedeniyle kaldığı cezaevinden özel izinle çıktığı, cinayeti de izinli olduğu sırada işlediği ortaya çıktı. Vahşete ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.



İstanbul Beyoğlu’da önceki akşam İstiklal Caddesi’ndeki tramvay durağında bekleyen Halit Ayar, kendisinden para isteyen kişilerce bıçaklanarak öldürülmüştü.

Soruşturma kapsamında yakalanan Emrah Y. ile Erhan K., mahkemece tutuklandı. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden bu yıl mezun olan Ayar için dün Emirgan Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Aynı saldırıda yaralanan Halit Ayar’ın arkadaşı Sinan Nalçacı da tekerlekli sandalyeyle cenazeya katıldı. 

İKİSİ DE SUÇ MAKİNESİ

Emniyette sorguya alınan katillerden Emrah Y. ile ilgili detay şok etti. Sabah'ın haberine göre, Emrah Y.'nin gasp suçundan 2016'da 10 yıl hapis cezası aldığı ve kaldığı Kırklareli Cezaevi'nden özel bir mazeret nedeniyle izin aldığı, cinayeti de izinli olduğu sırada işlediği ortaya çıktı. Emrah Y.'nin çoğu gasptan 21 adet, Erkan K.'nin ise 19 ayrı suç kaydının olduğu bilgisine ulaşıldı. Emrah Y., sorgusunda, 'Cezaevinden izinli olarak çıkmıştım. Arkadaşım Erkan'la Taksim'e bir bara eğlenmeye gittik. Paramız bitmişti. Durakta gençleri gördük. Bize iki bira almalarını istedik. 'Biz niye bira alalım' dediler. Bunun üzerine, 'O zaman para verin, biz kendimiz alalım' dedik. Buna da karşı çıkınca aramızda tartışma çıktı. Tartışma sırasında bıçağımı çıkartarak salladım' dediği öne sürüldü. Gençlere kırık şişe parçalarıyla saldırdığı belirlenen Erkan K. de benzer yönde ifade verdi.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER