AKŞAM TV

Eski sevgiliden intikam

İstanbul Esenyurt'ta iddialara göre eski sevgilisinden intikam almak isteyen bir kadın, hazırladığı boya sökücü karışımı otomobile döktü. İşte o anlar…



İstanbul Esenyurt'ta iddialara göre eski sevgilisinden intikam almak isteyen bir kadın, hazırladığı boya sökücü karışımı otomobile döktü. Aracın yüzeyinde aşınmalardan ötürü binlerce liralık zarar oluştu. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Eski sevgili intikam planı hazırladı. Arkadaşları çevreyi gözetlerken, boya sökücü maddeyi eski erkek arkadaşının aracına döktü. Ardından da kayıplara karıştı.

Olay geçtiğimiz günlerde Esenyurt Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobil sahibi sabah uyandığında hayatının şokunu yaşadı. Aracının yüzeyinde ciddi aşınmalar vardı.

Apartmanın güvenlik kameralarına baktığında şaşkınlığı daha da arttı. Aracına zarar veren kişi eski kız arkadaşıydı. Mutlu günlerinde kız arkadaşına aracını ne kadar sevdiğini anlatıyordu. Genç kadın da eski erkek arkadaşından intikamı böyle almak istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER