AKŞAM TV

Cemaatin namazda bayılan genci son anda yakalama anı kameraya yansıdı

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Cuma Namazında ilginç bir olay yaşandı. Namazda bir genç rükuya eğilip kalktığı sırada biranda baygınlık geçirmesi sonucu arkasında sırt üstü yere düşeceği sırada son anda Erdal Kaydı böyle yakaladı. O anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı.



Cuma namazı için camiye giden bir genç namaz sırasında biranda baygınlık geçirmesi sonucu rükuya kaktığı anda sırt üstü geri düştü. Bunu fark eden hemen arkasında namazda olan Erdal Kaydı fark edince namazı bırakıp genci ani bir reflekse tutmayı başardı. O anlar ise saniye saniye camide bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay anını anlatan Kaydı şunları söyledi. 'İkinci rekata kalmıştık Rükuya eğilip kalktığımız sırada çocuğun 3 adım geriye geldiğini fark ettim. Baktım çocuk yere düşecek namazımı bırakayım yoksa çocuğumu yakalayayım diye düşünürken çocuğu yakalamam daha mantıklı deydi. Namazı bozuk çocuğu son anda yakaladım. Baktım baygınlık geçiyor bende kendisine bir tokat attıktan sonra hemen kendisine geldi. Sonra namaza kaldığımız yerden devam ettik. Namaz sonrası kendisi hemen gittiği için soramadık olayı. Allah korusun tutmasaydım belki de daha kötü olacaktı olay böyle gerçekleşti' diye konuştu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER