AKŞAM TV

Bariyerler ok gibi saplandı

İstanbul'da TEM otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı sürücü ve yanındaki arkadaşı yaralandı. Kartal'da ise park halindeki otomobile çarpan otomobil takla attı.



İstanbul'da Tem Otoyolu'nda direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı sürücü ve yanındaki arkadaşı yaralandı. Kartal'da ise park halindeki otomobile çarpan otomobil takla attı. Üsküdar'da ise iddiaya göre direksiyonu kilitlenen servis minibüsü bir evin bahçesine girdi.

Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı. Ataşehir Tem Otoyolu'nda sürücüsünün bir anda şerit değiştirdiği otomobil kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan otomobildeki iki kişi yaralandı. Kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Durumları ağır.

Kartal'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki iki otomobile çarptıktan sonra takla attı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Araçtaki iki kişi hafif yaralandı.

Üsküdar'da iddiaya göre direksiyonu kilitlenen okul servisi kontrolden çıkarak bir evin bahçesine girdi. Serviste şans eseri öğrenci yoktu. Hostes hafif yaralandı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER