AKŞAM TV

Aşı olmadı pişman oldu

Eşi, çocukları, tüm yakınları aşı olmuştu. Ailesi tüm ısrarlara rağmen onu ikna edemedi. Sosyal medya hurafelerine inandı. Aşı olmayı reddetti. Sonrası mı? Günler süren bir ölüm kalım mücadelesi...



Eşi, çocukları, tüm yakınları aşı olmuştu. Ailesi tüm ısrarlara rağmen onu ikna edemedi. Sosyal medya hurafelerine inandı. Aşı olmayı reddetti. Sonrası mı? Günler süren bir ölüm kalım mücadelesi. Bakın 51 yaşındaki Hülya Başel, koronayla savaşını ve pişmanlığını nasıl anlatıyor.

8 kişilik ailede bir tek o aşı olmadı. Koronavirüse yakalandı. Ölümden döndü. Pişmanlığını bu sözlerle anlatıyor.

Hülya Başel 51yaşında. 6 çocuğu ve eşi aşı oldu. Ancak o kulaktan dolma bilgilerle hareket etti. Bilime değil de hurafelere inandı. Ailesi onu da ikna etmeye çalıştı ama o ısrarla aşı olmak istemedi. Aileden hastalığa yakalan tek kişi ise o oldu.

Hastalık önce hafif belirtilerle başladı. Şikâyetler ise günden güne arttı. Ardından yoğun bakım servisine alındı. 3 gün içinde entübe edilen kadın tam 24 gün boyunca koronavirüsle savaştı.

Hülya Başel hastalığı yendi ama çok zor süreçler geçirdi. Üstelik hala koronavirüsün etkilerini yaşıyor. Pişmanlığı ise had safhada.

Uzmanlarsa ısrarla aşı olmanın önemine dikkat çekiyor...

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER