AKŞAM TV

Apartmanlar Yarışıyor ne zaman başlayacak? Tv8'in yeni yarışmasının formatı ne?

Tv8 ekranlarında yepyeni bir yarışma programı yayın hayatına başlayacak. Apartmanlar Yarışıyor yarışması çok yakında Tv8 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Apartmanlar Yarışıyor yarışmasının sunuculuğunu ise Ümit İbrahim Kantarcılar üstlenecek.



Apartmanlar Yarışıyor isimli yeni yarışma Tv8 ekranlarında çok yakında izleyicisinin karşısına çıkacak. Apartmanlar Yarışıyor yarışmasının tanıtım fragmanı da yayınlandı. Apartmanlar Yarışıyor yarışması Ümit İbrahim Kantarcılar'ın sunumu ile ekranlara gelecek.

APARTMANLAR YARIŞIYOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Apartmanlar Yarışıyor yarışması çok yakında Tv8 ekranlarında izleyicisi karşısında olacak.

TV8'İN YENİ YARIŞMASININ FORMATI NE?

En iyi yemeği ben yaparım diyenler kendi apartmanından takım kurup sofra hazırlayacaklar. Karşı apartmana rakip olacaklar. En güzel yemeği yapan apartman büyük ödülün sahibi olacak.nbsp;nbsp;

ÜMİT KANTARCILAR KİMDİR?

Ümit Kantarcılar, 10 Ekim 1987 yılında Antalya'da dünyaya gelmiştir. Tam adı Ümit İbrahim Kantarcılar'dır. Oyunculuğa okul tiyatrosunda başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu'na geçti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Ümit Kantarcılar, özellikle Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Ceyhun karakteri ile tanınmış aynı süreçte ise Kızlar ve Anneleri isimli yarışma programını sunmuştur.

Kendisi gibi oyuncu olan Gamze Topuz ile 2014 yılında evlenenen Ümit Kantarcılar'ın bu evlilikten Elis Naz adında bir kızı bulunmaktadır.

Rengarenk, Şehrin Melekleri, Babalar Ve Evlatlar, Pis Yedili, Çakıl Taşları, Yerden Yüksek, Küçük Sırlar ve İki Aile dizilerinde rol alan Ümit Kantarcılar, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Vuslat dizisinde Kerem karakterine hayat vermektedir. Ümit Kantarcılar, 1.88 metre boyunda, 81 kilo ve Terazi burcudur.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER