AKŞAM TV

Aleyna'nın şüpheli ölümü

Iğdır'da bir binanın apartman boşluğunda cesedi bulunan 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. 18 yaşındaki Aleyna'nın ölümündeki şüpheli Gökhan Argın tutuklandı.



Iğdır'da bir binanın apartman boşluğunda cesedi bulunan 18 yaşındaki Aleyna Ağgül'ün şüpheli ölümüyle ilgili soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Gökhan Argın, genç kızı intihara sürüklediği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konuldu.

18 yaşındaki Aleyna'nın ölümündeki şüpheli Gökhan Argın tutuklandı. 30 Eylül perşembe sabahıydı. Iğdır'da yaşayan 18 yaşındaki Aleyna Ağgül ölü bulundu. Cesedi ailesiyle birlikte oturduğu binanın yanındaki apartmanın merdiven boşluğundaydı. İddialara göre genç kız, 5. kattan atlayarak yaşamına son verdi. 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı bir not bulundu. Ama ölümü şüpheliydi. Ağgül ailesine göre intihar değil, cinayetti.

Aleyna'nın bıraktığı notun ardından nakliyecilik ve emlakçılık yapan 40 yaşındaki Gökhan Argın ile 19 yaşındaki oğlu Göktürk gözaltına alındı. İkisi de ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Baba-oğul haklarındaki iddiaları reddetti.

Aleyna'nın babası Kemal Ağgül ise öfkeliydi. Kızının öldürüldüğünü ve intihar süsü verildiğini iddia etti.

Soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Gökhan Argın, genç kızı intihara sürüklediği gerekçesiyle yeniden gözaltına alındı. Aleyna Ağgül, ölümünden bir gün önce emniyete giderek şikâyetçi olmuştu. İfadesinde 'Gökhan Argın'la sevgili olduktan sonra, kendisine karşı geldiğimde, 'elimde fotoğrafların ve videoların var. Karşı gelirsen bunları ailene ve insanlara gösteririm. Herkes senin ne olduğunu anlar' diyerek tehdit ve şantaj yapıyordu' demişti. Şantaj ve tehdit yazışmalarının da şifresini unuttuğu sosyal medya hesabının mesaj bölümünde saklı olduğunu söylemişti.

Cinayet büro amirliği ekipleri, sosyal medya hesapları ve cep telefonlarını incelemek üzere Bilişim Suçlar Şube Müdürlüğü'ne gönderdi. Yapılan araştırmalar tamamlandı. Rapor Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi. Mahkemeye sunulan raporu inceleyen hâkim, genç kızı ölüme sürükleyen Gökhan Argın hakkında tutuklamaya yönelik gözaltı kararı verdi. Gerekçeyse 'intihara teşvik, şantaj, kasten yaralama, tehdit, hakaret ve özel hayatının gizliğini ihlal' suçlamaları. Bu kararın ardından ekipler harekete geçti. Kısa sürede yakalanan Gökhan Ağgül gözaltına alındı. Tutuklandı ve cezaevine konuldu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER