AKŞAM TV

42 Yıllık Eşine Ahırda Sevgililer Günü Sürprizi

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki Abdullah Başar her 14 Şubat’ta eşine çiçek sürprizi yapıyor. Başar, bu senede sürpriz yapmayı unutmayarak ahırda inek sağan eşinin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü bir buket çiçek alarak kutladı.



Oltu’nun Şehitler Mahallesinde ikamet eden hayvancılıkla uğraşan 62 yaşındaki Abdullah Başar 42 yıllık evli olduğu eşine ilk gün ki gibi aşık olduğunu söyledi. Başar, Aziz Barbaranın Valentine günü dolayısıyla eşi Ayfer Başar’a çiçek sürprizi yaptı.

Sekiz çocuk babası Başar, özel günlerde eşine her zaman çiçek aldığını ifade ederek, “42 senelik evliyim ben eşimi her zaman gül yerine koklarım kadınlar güldür ama kocasına bağlı olan, eşine saygılı olan, eşine yardımcı olan kadınlar her zaman güldür. Onları gül gibi koklayıp saygı duymamız lazım. Eşim her zaman yanımda yardımcı oluyor. İyi günümüzde kötü günümüzde birlikteyiz, onun için gül yerine kokluyorum” dedi.

Eşinin yaptığı sürprize çok sevindiğini belirten Ayfer Başar ise, “Sağ olsun var olsun 42 senedir aynı mutluluğu yaşıyorum. Allah muradını versin hiçbir zaman eksikliğini vermesin, çok teşekkür ederim” diye konuştu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER