AKŞAM TV

Fatih'te çarşaflı kadın böyle darp edildi! Çevredekiler film izler gibi izledi

Fatih'te bir telefoncudan aldığı kılıfı değiştirmek isteyen çarşaflı kadının, dükkan sahibinin yeğeni tarafından sokak ortasında darp edildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadının yerde sürüklendiği, adamın ise hakaretler savurduğu görülüyor. Ayrıca dükkan içindeki tartışma anları da kamera yansıdı. Kılıfı değiştirmek için dükkana gelen kadının çıkan tartışmada tartaklandığı ve dışarı atıldığı kameraya yansıyor. Öte yandan suç dosyası kabarık şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.



Fatih Malta Çarşısı'nda dün meydana gelen olayda, iddiaya göre telefon ve aksesuar satan Y. Ş. isimli şahıs, telefon kılıfını değiştirmek için gelen müşteri kadın ile tartışmaya başlamış, tartışmanın büyümesi üzerine çarşaflı kadın dükkan sahibi Y.Ş.'ye tokat atmış, amcasına tokat atıldığını gören A.Ü.Ş. (32) isimli şahıs ise kadını darp etmişti.

KADININ DARP EDİLDİĞİ ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Kadının yerde sürüklenerek darp edildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadının yerde sürüklendiği, saldırganın küfürler savurduğu duyulurken, çevredekilerin de olaya müdahale etmediği görüntülere yansıyor.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER