AKŞAM TV

TEKNOFEST rüzgarı sona erdi

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen ve bu sene 4. kez yapılan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST sona erdi. Festivalin son gününde ziyaretçiler festivale akın etti.



Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen ve bu sene 4. kez yapılan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST sona erdi. Festivalin son gününde ziyaretçiler festivale âdete akın etti, havalimanında adım atılacak yer kalmadı. Festivalin en dikkat çeken gösterileri ise hava şovları oldu

2018 yılından bu yana düzenlene ve 1 sene arayla farklı şehirlerde yapılan TEKNOFEST, bugün sona erdi. Bu yıl Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen festivale yine ziyaretçi akınına uğradı.

Teknoloji atölyeleri, sanal geçeklik oyunları, etkinlik alanları çocuklu ailelerle doldu. 7'den 70' herkese hitap eden festivalden son gün yoğunluğu yaşandı.

Ziyaretçiler, uçak, helikopter, insansız hava aracı ve f26 uçaklarını yakında inceleme fırsatı buldu

Türk Yıldızları son günde nefes kesen bir gösteriye imza attı. Akrobasi uçakları gökyüzüne Türk bayrağı çizdi.

Gösterilerde polis ve jandarma helikopterlerinin yanı sıra atak helikopterleri de gökyüzündeydi. Türkiye'nin yerli ve milli helikopteri Gökbey ve insansız hava aracı aksungur ilk kez TEKNOFEST'e özel uçuş sergiledi. Nefes kesen gösterilerde ziyaretçiler gözlerini bir an olsun gökyüzünden ayırmadı, o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti.

6 günlük TEKNOFEST rüzgârı bugün sona erdi. Bu yıl İstanbul'da Atatürk Havalimanın'da milyonları ağırlayan festival, bir sonraki yıl farklı bir şehrinde yapılacak. Uluslararası hale gelen festivalin ilk ayağı ise Azerbaycan'da düzenlenecek.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER