AKŞAM TV

Ravil Tagir yeni adresini açıkladı: Seneye inşallah oraya gideceğim

Başakşehir ve Ümit Milli Futbol Takımımızın genç stoperi Ravil Tagir, kariyer hedefini ve oynamak istediği ligi açıkladı.



2023 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne hazırlanan Ümit Milli Futbol Takımı ile kampta olan Ravil Tagir, ay-yıldızlı ekibin çalışmaları ve kariyeri hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Bu sezon forma şansı bulamadığını anlatan Ravil Tagir, yeni sezonda göstereceği performansla hedeflediği Avrupa'ya transferi gerçekleştireceğini söyledi.

'İNŞALLAH HEDEFLEDİĞİM AVRUPA'YA GİDECEĞİM'

Yoğun bir sezonun geride kaldığını dile getiren turuncu-lacivertli futbolcu, 'Bu sezon pek oynamak şansı bulamadım. Son 3 maçta ilk 11'de forma giydim. Burada da iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Uzun zaman forma giymemiştim. Bu aradan sonra güzel bir dönüş yapmam benim için iyi oldu. Seneye daha iyi olacağımı düşünüyorum. Performansımın üstüne koyarak inşallah hedeflediğim Avrupa'ya gideceğim.' şeklinde görüş belirtti.

'ŞANS GELİRSE İNGİLTERE PREMIER LİG'DE OYNAMAK İSTİYORUM'

Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak'ın Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde top koşturduğunu hatırlatan Ravil, sözlerini şöyle sürdürdü:

'A Milli Takım'ımızda stoperlerimiz çok iyi. Avrupa'da bizi mükemmel temsil ediyorlar. Benim de hedefim Avrupa'da oynamak. Şans gelirse İngiltere Premier Lig'de oynamayı istiyorum. Ben de onlar gibi A Milli Takım'ın vazgeçilmezi olmak istiyorum' ifadelerini kullandı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER