AKŞAM TV

Dünya Motokros Şampiyonası, Afyonkarahisar'da devam ediyor

Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP), Dünya Gençler Motokros Şampiyonası (MX2), Avrupa Motokros Şampiyonası (EMX250) ve Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası'nın (MXWOMEN) sıralama ve 1. ve 2. ayak yarışları sürüyor.

İHA


Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenen organizasyonda, MXWOMEN'ın son ayağı olan Türkiye etabında ilk yarışı, Kawasaki'den Yeni Zelandalı Courtney Duncan kazanırken, ikinciliği Yamaha'dan Alman Larissa Papenmeier, üçüncülüğü ise GASGAS'tan İspanyol Daniela Guillen elde etti.

İkinci yarışı, Fantic'ten Hollandalı Lynn Valk ilk sırada tamamladı. İkinciliği ise Kawasaki'den Yeni Zelandalı Courtney Duncan alarak şampiyonluğunu ilan etti. Böylece Duncan, 4. kez dünya şampiyonu olarak tamamladı. İkinci yarışın üçüncüsü de KTM'den Danimarkalı Sara Andersen oldu.

Dünya Şampiyonası'nda Kawasaki'den Yeni Zelandalı Courtney Duncan, 4. kez Dünya Kadınlar Motokros şampiyonu oldu. 270 puanla şampiyon olan Duncan'ın ardından GASGAS'dan İspanyol Daniela Guillen 250 puanla ikinci, 230 puan toplayan Kawasaki'den Hollandalı Van Drunen de üçüncü oldu.

Yarışların ardından gerçekleştirilen törenle ödüller sahiplerini buldu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER