AKŞAM TV

'Çok basit goller yedik'

Sergen Yalçın, PAOK maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın: 'Oyunun ilk yarım saatinde yediğimiz goller takımın psikolojisini bozdu. Oyuna tutunmakta zorlandık. Daha kontrollü olmalıydık. İlk maçımızı oynuyoruz bu sene, kolay değil. Yeni katılan arkadaşlarımız var. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bundan sonra yaptığımız hataları telafi etmeye çalışacağız. Kurguladığımız transferleri gerçekleştiremedik. Görünen ciddi bir kadro sıkıntımız var. Daha erken transfer yapsaydık farklı olabilir miydi? Onun için çok bir şey söyleyemem.'



UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Beşiktaş, Yunanistan'ın PAOK takımına 3-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi defterini kapattı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda, PAOK deplasmanında boy gösterdi.

Toumba Stadı'nda koronaviüs salgını nedeniyle tek maç üzerinden oynanan karşılaşmayı Yunanistan temsilcisi ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazandı.

Yunan temsilcisine galibiyeti getiren golleri 7. ve 24. dakikalarda Tzolis ile 30. dakikada Pelkas kaydetti. Beşiktaş'ın tek golünü ise 37. dakikada Cyle Larin kaydetti.

PAOK'un 41. dakikada kullandığı penaltıda Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu gole izin vermedi.

Siyah-beyazlılar bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'nden elendi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndan devam edecek.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER