AKŞAM TV

İklim için de dünya 5'ten büyük

Başkan Erdoğan BM kürsüsünden küresel iklim değişikliğiyle mücadeleye geniş bir yer ayırdı. Önemli mesajlar verdi. Paris İklim Anlaşması'nın meclis onayına sunulacağını söyledi. Erdoğan, 'İklim değişikliği konusunda da dünya 5'ten büyüktür' dedi.



Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya 5'ten büyüktür' sloganını bu kez iklim değişikliği için kullandı. Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.

Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu'nda liderlere seslendi. Başkan Erdoğan, iklim değişikliği kaynaklı oluşabilecek insan göçüne dikkati çekti. Dünyanın böyle bir göç akınını kaldıramayacağını savundu. Paris İklim Anlaşması'nı Türkiye'nin onaylayacağını liderlere duyurdu.

Başkan Erdoğan, iklim değişikliği kaynaklı oluşabilecek insan göçüne dikkati çekti. Dünyanın böyle bir göç akınını kaldıramayacağını savundu. Başkan Erdoğan, Türkiye'de iklim değişikliğiyle ilgili atılan diğer adımlara da işaret etti. Avrupa Birliği yeşil mutabakatına uyum için gereken eylem planının hazırlanıp, geçen aylarda devreye alındığını belirtti.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER