AKŞAM TV

DEM Parti'nin ortağı CHP'nin adayı Şükrü Erdem'den skandal terör açıklaması: Terörist başı Öcalan'a 'hain değil' dedi

CHP'nin terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı DEM Parti ile kent uzlaşısı altında girdiği seçim pazarlığı teröre ilişkin skandalları da beraberinde getirmeye devam ediyor. CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Şükrü Erdem vatandaşları terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın hain olmadığını ikna etmeye çalıştı.



Dem Parti ile 'kent uzlaşısı' adı altında ittifak yapan CHP'nin terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışan skandal açıklamalarının ardı arkası kesilmiyor.

Bu halkaya CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Şükrü Erdem de katıldı. Erdem, vatandaşları terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın hain olmadığını anlatabilmek için dakikalarca dil döktü.

TEÖRİST BAŞINI YÜCELTİP TÜRKİYE'Yİ KÖTÜLEDİ

Terörist başı Öcalan'ı aklayıp vatandaşın gözünde meşru kılmaya çalışansa CHP'li bir Belediye Başkanı adayı Erdem'in skandal görüntüleri ortaya çıktı.

Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı adayı Şükrü Erdem, terörist başı Öcalan'ı yüceltmek için Türkiye Cumhuriyeti devletini kötüledi.

Erdem, 'Öcalan hain değildi. Bunu devlet kendi kendine canavar yaptı.' dedi.

Bebek katili Öcalan'ı korumak için skandal sözlerini sürdüren Erdem, 'Siz bir konuda bana güvenin. Adam hain değil.' diye konuştu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER