AKŞAM TV

AK Parti'ye oy vermek günahmış!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu daha önce sık sık AK Parti'ye oy verenleri hedef alan ifadeler kullanmıştı. Bu kez de AK Parti'ye oy veren seçmenlerin günah işlediğini söyledi.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce sık sık AK Parti'ye oy verenleri hedef alan ifadeler kullanmıştı. Bu kez de AK Parti'ye oy veren seçmenlerin günah işlediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Konukevi'nin fotoğraflarını göstererek 'Erdoğan'ın yayımladığı yeni tasarruf genelgesi bu; yeni bir saray. Genelge çıkarıyor, 'Ben hariç, ben uymayacağım.' diyor. Sen hariçsen vatandaş niye uysun? Lüks hayat, şatafat, rüşvet, yolsuzluk var; lağım patlamış, hala ve hala israfa devam ediyorlar. İsraf haram ve günah. 'Ama ben paramı ve günahı işlemeye devam edeceğim.' diyor. AK Parti'ye geçmişte oy veren bütün kardeşlerime seslenmek isterim, eğer israf haramsa ve günahsa eğer sen gidip hala ona oy veriyorsan sen de günah işliyorsun kardeşim.' ifadelerini kullandı.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER