AKŞAM TV

Ezoterik Yapılar, Üçüncü Dünya Savaşı İle Neyi Hedefliyor?

Aksam.com.tr’den Ezgi Aşık’ın sorularını yanıtlayan Araştırmacı Ertan Özyiğit, 'Onlar global bir dünya oluşturmak istiyorlar. Global dünyada neyi hedefliyorlar? Artık sınırların olmadığı, insanların inanç sisteminde onları belirlediği tanrıya inanmalarını sağlayacak ve onların dediği gibi tüketip onların dediği gibi yaşayacaklar. Birinci hedefleri inancı yok etmek. Üçüncü dünya savaşıyla dinlerden kurtulup yeni bir din ve ahlak oluşturmayı hedeflediklerini söylüyorlar.' diye konuştu.

-Siyonizm nasıl ortaya çıktı? Arkasında hangi güçler var? Ezoterik tarikatlar dünyada ne yapmak istiyorlar? Örgütlerin gizli yapısında neler var? Dünya nüfusunu neden 500 milyonun altına düşürmeye çalışıyorlar?
Ezoterik tarikatların yapısı hakkında tüm merak edilenleri aksam.com.tr’den Ezgi Aşık’a anlatan Araştırmacı Ertan Özyiğit, “Üst aklın amacı İsrail’i yükselterek karşısında bir grup oluşturup üçüncü dünya savaşı çıkarmaktır. Örgütlerin varoluş sistemi, insanların var olduğu günden bu yana vardı. Gizli örgütler kendilerini asla deşifre etmez.” dedi.
İsrail’in arkasında “globalci ABD” olmadığını, “mason bir ABD” olduğunu belirten Ertan Özyiğit, “Trump globalci yapının getirdiği değil, derin ABD’nin mason yapısının getirdiği bir adam. Trump, Golan Tepeleri’ni İsrail toprağı kabul eden ve Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan eden iki operasyon yaptı. ABD’nin getirdiği globalci adam kimdi? Barack Obama. Obama döneminde İsrail ile ilişkiler niye hiçbir zaman iyi olmadı. Basından sızanlarla biliyoruz ki Netanyahu ile hep çatıştılar.” diye konuştu.

Haberin devamı için: https://buff.ly/2WoDpCo

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER