AKŞAM TV

Serkan Fıçıcı: Allah kalplerimizden korkuyu kaldırdı, millet darbeyi durdurdu.

Akşam Gazetesi Yazarı Serkan Fıçıcı, Akşam TV'nin 15 Temmuz Özel Yayını'nda arkadaşımız Ahmet Arı'nın sorularını cevapladı.



15 Temmuz'un yıldönümünde muhalif cenahlardan gelen paylaşımlara tepki gösteren Serkan Fıçıcı, 'Muhalefetin söylemleri FETÖ ile ağızbirliği yapmaktır ve başka da hiçbir anlam ifade etmiyor. Siz bu darbenin size karşı olmadığını düşünüyorsanız ve bundan bu kadar eminseniz, bu darbecilerle bir pazarlığınız mı vardı? diye muhalefete sormak lazım' dedi.

Serkan Fıçıcı, 'Bu ülkede siyaset yapacaksanız dayanacağınız yer millet iradesidir. Başka güç odakları değildir. Vesayet odakları değildir. Darbe girişiminin yaşandığı gece Başkan Erdoğan'ın ölümü göze alıp milletiyle meydanlarda buluşması manevi bir kuvvet meydana getirdi. Bu manevi kuvvetin önünde tanklar, toplar, otomatik tüfekler, helikopterler ve F16'lar duramadı. 15 Temmuz gecesi milletimizin duygusu her neyse, bugün de aynı duygu daha fazlasıyla var. Bu bir haldir. O an yaşanırken Allah kalplerden korkuyu kaldırır ve o cesaretle şanlı milletimiz darbeyi durdurdu' diye konuştu.

POPÜLER HABERLER

YENİ HABERLER